1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Μια ακόμη νίκη την ένατη συνολικά σε 10 παιχνίδια πέτυχε ο πρωταθλητής εδώ και λίγες αγωνιστικές Έβρος Σουφλίου αφου επικράτησε και στις Σέρρες και στο γήπεδο Κοιλάδας την Άρτεμις με 3-0.
Πρωταθλητής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την σεζόν 2016-2017 στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών αναδείχθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Έβρος Σουφλίου και μάλιστα χωρίς να αγωνιστεί.
Την προσεχή Κυριακή στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών της ΕΣΠΕΘΡ αλλά και για όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα που θα διοργανωθούν στην περιφέρειά μας.
Ολοκληρώθηκε η υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής για τα Εθνικά Περιφερειακά Πρωταθλήματα της Β’ Εθνικής Ανδρών 2016-2017 και της Β’ Εθνικής Γυναικών 2016-2017, που διοργανώνει η Α’ Περιφέρεια Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας (ΕΣΠΕΘΡ).
Ο Άθλος Ορεστιάδας ετοιμάζεται για διπλό αγώνα στο γήπεδό του καλέι τον κόσμο να τον ενισχύσει
Πρεμιέρα έχουμε το Σαββατοκύριακο (24-25 Οκτωβρίου) στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Γυναικών της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης – Ανατολικής Μακεδονίας με μία σημαντική αλλαγή σε σύγκριση με την περυσινή σεζόν.
Η ομάδα των γυναικών του Άθλου Ορεστιάδας έλαβε μέρος το τριήμερο από 9 Οκτωβρίου έως τις 11 Οκτωβρίου 2015 στο τουρνουά που διοργάνωσε η ομάδα της Edirne Carsi Spor της Αδριανούπολης.
Σε διεθνές τουρνουά που θα γίνει στην Ανδριανούπολη θα συμμετάσχουν ο Άθλος Ορεστιάδας και ο ΑΟ Νέας Βύσσας.
Με τον Δημήτρη Παρασκευόπουλο σε διπλό ρόλο θα πορευτεί τη νέα αγωνιστική σαιζόν στα πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών της ΕΣΠΕ Θράκης ο Ερμογένης Ξάνθης, με τον έμπειρο προπονητή να αναλαμβάνει τόσο το αντρικό τμήμα όσο και το γυναικείο του συλλόγου.
Η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης διατηρεί την ετήσια παράδοση για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου και θέλοντας να βρεθεί κοντά στην προσπάθεια των αθλητών, προπονητών και παραγόντων των ομάδων της πόλης, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στα γραφεία της αύριο Πέμπτη 3/9/2015 το βράδυ μετά τις προπονήσεις των ομάδων.
Στις Σέρρες κατέληξε το πρωτάθλημα της Β Εθνικής ανδρών, στον όμιλο που διοργανώνει η ΕΣΠΕΘΡ, καθώς μία στροφή πριν από το τέλος νίκησαν εύκολα τη Νέα Βύσσα στο παιχνίδι της 5ης εξ’ αναβολής αγωνιστικής. Έτσι πήραν ξανά την άνοδο στην Α2 ανδρών.
Για την Κυριακή 5 Οκτωβρίου έχουν προγραμματιστεί οι εκλογές στην ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας. Λόγω των εκλογών αποφασίστηκε να διεξαχθούν και οι κληρώσεις για όλα τα πρωταθλήματα της Ένωσης.
Την ανάδειξη του γυναικείου βόλεϊ στην περιοχή έχει θέσει ως κυριότερο στόχο η νέα Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ν. Βύσσας. Όπως  ανέφερε ο Πρόεδρος του Ομίλου, Παζαρίδης Δημήτρης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ «Πιστεύουμε ότι στην περιοχή μπορεί να αναπτυχθεί σε υψηλό επίπεδο το γυναικείο βόλεϊ, εμπλέκοντας περισσότερα παιδιά στον χώρο του αθλητισμού».
Οριστικοποιήθηκε το καλεντάρι της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015. Σύμφωνα με αυτό, η σεζόν θα ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου με την Α1 γυναικών και Α2 ανδρών, ενώ τα Φάιναλ 4 κυπελλου θα γίνουν 14-15 Μαρτίου (Ανδρες) και 28-29 Μαρτίου (Γυναίκες).
Εκλογές έχουν την Τετάρτη στον ΑΟ Νέας Βύσσας. Όλα τα μέλη του αθλητικού ομίλου καλούνται στην τακτική γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:
Η Κομοτηνή πήρε την άνοδο με πολύ δουλειά και ιδρώτα, ενώ ο Σταύρος Κετσιτζής μιλώντας στην κάμερα του volleynews.gr υποσχέθηκε ανταγωνιστική πορεία στην Α2 ανδρών.
Μετά τον αγώνα μπαράζ με τον Κύδωνα Χανίων και την άνοδο στην Α2 ανδρών, ο προπονητής της ΑΕ Κομοτηνής, Τρύφωνας Εξάρχου μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για την επιτυχία της ομάδας και την προπάθεια να ξαναζήσει τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος.
Δείτε στιγμιότυπα από τον αγώνα της Κομοτηνής από τον αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Α2 ανδρών ανάμεσα στην ΑΕ Κομοτηνής και τον Κύδωνα Χανίων.
Η ΑΕ Κομοτηνής δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, νίκησε τον Κύδωνα Χανίων με 3-1 στον αγώνα μπαράζ που έγινε στο κλειστό του Μοσχάτου και πήρε το εισιτήριο για την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες. Οι Θρακιώτες έμειναν πίσω στα σετ αλλά με πείσμα και υπομονή ανέτρεψαν τα δεδομένα παρότι στο δεύτερο σετ βρεθηκαν να χάνουν με 24-23.
Εφαρμόζοντας την οδηγία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η ΕΟΠΕ προχώρησε στην αναστολή των αγώνων που έχουν προγραμματιστεί για το διήμερο 12-13 Απριλίου. Με αυτό τον τρόπο η ΕΟΕ και η ΕΟΠΕ ελπίζουν ότι θα πιέσουν την κυβέρνηση να αυξήσει το ποσό της επιχορήγησης για τον αθλητισμό.
Την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων εξασφάλισε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.
Το κλίμα στην προπόνηση του ανδρικού τμήματος βόλεϊ ήταν εορταστικό, μετά την ευχάριστη εξέλιξη στην Ξάνθη το απόγευμα της Κυριακής, η οποία έφερε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα την ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής να κατακτά τον τίτλο στον Δ' Όμιλο της Β' Εθνικής και να είναι μια ανάσα από την άνοδο στην Α2 Κατηγορία.   
Την άνοδο στην Α2 Κατηγορία πανηγυρίζει η Κομοτηνή. Το ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ την πήρε αργά το απόγευμα, αν και δεν αγωνιζόταν, μετά την ήττα σοκ που γνώρισε στην Ξάνθη ο Έβρος Σουφλίου από τον αδιάφορο Ερμογένη στην τελευταία αγωνιστική.
Σελίδα 1 από 2

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ