1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Ο Παναγιώτης Ντάκουρης πλήρωσε τον υποβιβασμό της Καλαμάτας και αντικαταστάτης του  στην Καλαμάτα αναμένεται ο Άκης Χατζηαντωνίου.
Μία ανάσα από την παρθενική άνοδο στη Volley League έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία της η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου έχοντας την υπογραφή του προπονητή Αργύρη Ψάρρα μικρότερου αδελφού του Σάκη Ψάρρα που έσπασε όλα τα κοντέρ στον γειτονικό Μίλωνα.
«Πήραμε αυτό που αξίζαμε» ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αντωνιάδης, μετά την άνοδο του ΟΦΗ στην Volley League.
Πρόσφατα η διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης τόνισε σε συνέντευξη Τύπου ότι θα διαλύσει την ομάδα βόλεϊ αν συνεχίσουν να υφίστανται τα χρέη...
Η επιστροφή του ΟΦΗ στην μεγάλη κατηγορία, του ελληνικού βόλεϊ, έχει ονοματεπώνυμο: Γιάννης Δανδάλης.
Την παραμονή του στην Pre League Ανδρών κέρδισε ο Πανερυθραϊκός. Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας στον τελικό των πλέι άουτ κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης επιβλήθηκε με 2-1 νίκες, υποβιβάζοντας την ομάδα του Έβρου στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Η επιστροφή του ΟΦΗ στην μεγάλη κατηγορία, του ελληνικού βόλεϊ, έχει ονοματεπώνυμο: Γιάννης Δανδάλης.
Είναι από τις στιγμές που τα λόγια είναι φτωχά. Οι κρητικοί υποβιβάστηκαν με κλάματα από τη Volley League και με κλάματα επέστρεψαν. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους του ΟΦΗ και ειδικά στον πρόεδρο Γιάννη Δανδάλη. Όπως συγχαρητήρια αξίζουν στην ομάδα του Πανιωνίου. Στιγμές που το βόλεϊ αξίζει να ζει...
Μετά από ένα χρόνο απουσίας ο Ο.Φ.Η. επιστρέφει στη Volley League και μαζί με τον πρωταθλητή της Pre League Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου θα είναι οι δύο ομάδες που θα συμπληρώσουν τις 10 ομάδες για το πρωτάθλημα 2024-25.
Ο ΟΦΗ κέρδισε 3-1 τον Πανιώνιο και με 2-1 νίκες επέστρεψε στην   Volley League  ανδρών.
Ο Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου ήρθε στην Volley League για να μείνει γι αυτό κάνει εντυπωσιακές μεταγραφές και είναι κοντά στον Αυστραλό διεθνή πασαόρο  Αράς Ντοσανίχ με ύψος 2.05!
Το πρωτάθλημα στην Β' Ζώνη της Α2 Ανδρών και την άνοδο στην Pre League ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 πανηγύρισε η ΧΑΝΘ.
Στην Αλεξανδρούπολη θα κριθεί η παραμονή στην Pre League ανδρών για την νέα αγωνιστική περίοδο 2024-25 ανάμεσα στον Εθνικό και στον Πανερυθραϊκό.
Σε τρίτο και καθοριστικό ματς θα κριθεί η άνοδος στη Volley League, καθώς ο Πανιώνιος επικράτησε με 3-0 του ΟΦΗ στον δεύτερο αγώνα των play off της Pre League με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη Τετάρτη στο Ηράκλειο.
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές όλων των εθνικών πρωταθλημάτων για το διάστημα 13-17 Απριλίου 2024.
Σπουδαίο προβάδισμα για την παραμονή του στην Pre League Ανδρών πήρε ο Πανερυθραϊκός, ο οποίος πέρασε από την έδρα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-1 σετ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στους τελικούς των πλέι άουτ.
Μετά από αναμέτρηση θρίλερ που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο ΟΦΗ επικράτησε στην Κρήτη με 3-2 σετ του Πανιωνίου και πήρε προβάδισμα για την άνοδο στην Volley League.
Την παραμονή στην κατηγορία εξασφάλισε ο Αιγιαλέων, ο οποίος μετά από συναρπαστικό παιχνίδι στο Αίγιο επικράτησε με 3-2 σετ του Πανερυθραϊκού.
Η Νέα Σμύρνη θα είναι του χρόνου η πρωτεύουσα του ελληνικού βόλεϊ, αφού μετά τον Μίλωνα στην Volley League ανδρών και του Πανιωνίου στην  Volley League γυναικών, διεκδικούν με αξιώσεις την άνοδο στις μεγάλες κατηγορίες ο Μίλωνας στις γυναίκες και ο Πανιώνιος στους άνδρες.
Ο Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου προβιβάστηκε στην VolleY League με προπονητή τον Νίκο Νεόφυτο που πρόσθεσε ακόμη ένα κρίκο στην αλυσίδα της επιτυχημένης καριέρας του. Οργάνωσε την ομάδα του, μελέτησε τους αντιπάλους και από αουτσάιντερ έγινε φαβορί με την απευθείας άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Για να φτάσουν όμως στην επιτυχία χρειάστηκε και η φερέγγυα διοίκηση του Δημήτρη Αγγελόπουλου, τον οποίο ευχαριστούν με την παρακάτω επιστολή τους οι παίκτες. 
Στην Pre League Ανδρών την περίοδο 2024-2025 θα βρίσκεται ο Ήφαιστος Φλώρινας.Η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση επιβλήθηκε του Εθνικού στην Αλεξανδρούπολη με 3-0 σετ και με 2-0 νίκες στη μεταξύ τους σειρά στα πλέι άουτ εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία.
Στους τελικούς ανόδου προκρίθηκαν ο ΟΦΗ και το Πανιώνιος και οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για το δεύτερο εισιτήριο της Pre League Ανδρών στην μεγάλη κατηγορία του ανδρικού βόλεϊ.
H διοίκηση του Τ.Α.Α. Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Νεόφυτο για τη θέση του προπονητή και τη σεζόν 2024-25.
Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στην Pre League ανδρών και προέκυψαν τα ζευγάρια των πλέι οφ και των πλέι άουτ.
Σελίδα 1 από 226

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ