1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Α.Ο.Νέοι Βύρωνος

Α.Ο.Νέοι Βύρωνος (9)

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των προγραμμάτων του Γ' και του Δ' ομίλου της Α' Ζώνης και της Β' Ζώνης του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών. Αναλυτικά:
 Επανέναρξη  με  πολλές και ενδιαφέρουσες  αναμετρήσεις  έχουμε για την 8η αγωνιστική των τεσσάρων ομίλων της Α και Β Ζώνης στην Α2 ανδρών
Στον Α’ ομιλο της Α2 ανδρών και στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, ο Κόροιβος έμεινε μόνος στην κορυφή αφου είχε ρεπό, ενώ τα κρούσματα covid στην Άθληση Μυτιλήνης έφεραν την αναβολή του ματς με την Ολυμπιάδα. Στο μοναδικό ματς του μικρού αυτού ομίλου η Πετρούπολη πέρασε με διπλό από το Κιάτο.
 Δείτε το Live streaming της πολύ ενδιαφέρουσας αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής της Α2 ανδρών ανάμεσα στην ΓΕΗ και τον Φοίβο Μελισσίων.
Μετά την σημερινή ανακοίνωση του εκπροσώπου του Υπoυργείου Υγείας κ. Σωτήρη Τσιόδρα, ο αγώνας του πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Νέοι Βύρωνος – Α.Ε.Π. Ολυμπιάς (Σάββατο 7/3/2020 και ώρα 18.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Τ.Παπαγεωργίου») θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών» με την παρουσία ΜΟΝΟ των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων και των διαιτητών.
Επανεκκίνηση με αγωνιστική δράση στον Ά και Β΄ομιλο της Α2 ανδρών. Και στους δύο ομίλουε πέφτει η αυλαία του Ά γύρου με τις αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής
Με δύο ντέρμπι πέφτει η αυλαία του πρώτου γύρου στον Ά ομιλο της Α2 ανδρών  με τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής. Αρχικά η τρίτη Καλαμάτα υποδέχεται τον πρωτοπόρο και αήττητο Μίλωνα και ο τέταρτος Πανιώνιο παίζει στο Αίγιο με τον πέμπτο Αιγιάλεων.
Μία σπάνια φωτογραφία από αγώνα βόλεϊ τυπωμένη στο φύλλο της εφημερίδας «Βραδυνή» την 1η Μαρτίου 1937 διέσωσε ο χρήστης Κωνσταντίνος Λεούσης.
Οι Νέοι Βύρωνος επέστρεψαν στην Α2 ανδρών και ήρθαν για να μείνουν. Ο Μάριος Παπαδούρης ηγείται της ομάδας και θα είναι για άλλη μία σεζόν προπονητής. Στόχος της ομάδας είναι η παραμονή σε έναν εξαιρετικά απαιτητικό και ανταγωνιστικό όμιλο. Στο ρόστερ παρέμεινε ο βασικός κορμός της ομάδας και έγιναν πέντε συνολικά προσθήκες.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ