1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Α.Ε.Αμπελοκήπων

Α.Ε.Αμπελοκήπων (23)

Παράταση στο θρίλερ για την κατάληψη της δεύτερης θέσης ανάμεσα σε Αργυρούπολη και Πετρούπολη , είχαμε για την 20η αγωνιστική της ‘Α ζώνης της Α2 γυναικών.
Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Πετρούπολη και Ηρακλή Κηφισιάς, κυριαρχεί στην ‘Α ζώνη της Α2 γυναικών. Και οι δύο ομάδες είναι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, είναι αήττητες με 5/5 και το μόνο που της χωρίζει είναι ένας πόντος (14-15β) που εχει παραπάνω ο φιλοξενούμενος Ηρακλής, ο οποίος λογω ρόστερ θεωρείται το μεγάλο φαβορί ανόδου, ενώ ως τώρα δεν εχει απώλεια σετ.
Παρελθόν από την γυναικεία ομάδα της ΑΕ Αμπελοκήπων που αγωνίζεται στην Α’ ζώνη της Α2 γυναικών, αποτελεί μετά από τέσσερις μήνες, η Κατερίνα Οικονόμου.
Μια τεράστια έκπληξη σημειώθηκε στην Κηφισιά, για την 3η αγωνιστική της Ά ζώνης της Α2 γυναικών, καθώς η εκπληκτική ΑΕ Αμπελοκήπων απέδρασε με το εντυπωσιακό 2-3 από το Ζηρίνειο και σόκαρε τον γηπεδούχο Ηρακλή Κηφισιάς.
Καθώς μετράμε αντίστροφα για την έναρξη των δύο ομίλων της Α ζώνης της Α2 γυναικών, ζητήσαμε από τους προπονητές του Ά ομίλου που είναι πολύ ανταγωνιστικός, αφου συμμετέχουν τρία από τα τέσσερα συνολικά φαβορί ανόδου στην Πρι Λιγκ, να κάνουν μια δήλωση για το ποιοι είναι οι στόχοι των ομάδων τους.
Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Απόλλωνα Καλαμάτας και Αμπελοκήπους είναι το ματς που ξεχωρίζει για την 15η αγωνιστική στον Ά όμιλο της Α2 γυναικών
Σοκ στους Αμπελόκηπους. Η διοίκηση της νεοφώτιστης ομάδας του Α΄ ομίλου της Α2 γυναικών που βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί, ότι ξηλώνει το τάραφλεξ που η ίδια είχε τοποθετήσει ως δωρεά, αρχές Σεπτεμβρίου στο κλειστό που έχει έδρα στο ΑΚ Γουδίου.
«Γρουσούζικη» στάθηκε η 13η αγωνιστική του Α΄ομίλου της Α2 γυναικών για τους Αμπελόκηπους που ηττήθηκαν με 3-1 στην έκπληξη της αγωνιστικής από την ψυχωμένη ΑΘΛΕΣΗ, η οποία του διέκοψε ένα σερί 8 νικών και τους καθήλωσε στην δεύτερη θέση. Τρίποντο-ανάσα για τον Μεσσηνιακό, ο οποίος μετά από τέσσερις σερί ήττες, λύγισε τη ΓΕΗ μετά από μεγάλη μάχη με 3-2.
Εντυπωσιακή είναι η πορεία της ομάδα των Αμπελοκήπων στον Ά ομιλο της Α2 γυναικών καθώς σε 12 ματς έχει συνολικά εννιά νίκες και τρεις ήττες, από τις οποίες 8 σερί στα τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια.
Στο τελευταίο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής του Ά ομίλου της Α2 γυναικών, η ΑΕ Αμπελοκήπων επιβλήθηκε του Ηρακλή Κηφισιάς στο Ζηρίνειο με 0-3 και πέρασαν στην δεύτερη θέση με 25 βαθμούς, αφήνοντας στην τρίτη την ΓΕΗ με 23.
Σελίδα 1 από 2

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ