1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας

Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας (224)

Προς αναβολή οδεύει η έναρξη του πρωταθλήματος Volley League ανδρών μετά την απόφαση της κυβέρνησης να διαχωρήσει το ποδόσφαιρο από τα υπόλοιπα επαγγελματικά αθλήματα (μπάσκετ και βόλεϊ) σχετικά με τα χρήματα που θα μοιράσει από τα έσοδα του Στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών.
Το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ γιόρτασαν στη Θάσο οι Γιώργος Καντιώτης, Νίκος Ντόντης και οι Διονυσία Μάτιου, Ελένη Χαντζή.
Ο κεντρικός της ΑΕΚ Θεοδόσης πήγε στον Μίλωνα, ο Αμπράο στον ΟΦΗ, ο Σπυριούνης στην Κηφισιά, ο Μπουράκης στον Πήγασο, ο Μιχελάκης στον ΠΑΟΚ. Τα ρόστερ των ομάδων που θα διεκδικήσουν τις θέσεις 5-10.
To πανόραμα του 54ου πρωταθλήματος της Volley League.
Tα ρόστερ των ομάδων 2020-21:
Τo πανόραμα του πρωταθλήματος Volley League 2020-21:
Ο Ο.Φ.Η. ανώτερος σε όλους τους τομείς νίκησε δίκαια τον Φίλιππο Βέροιας με 3-0 σετ στον πρώτο αγώνα των πλέι άουτ της Volley League που έγινε στο Βαρδινογιάννειο και έκανε το πρώτο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Η παραμονή θα κριθεί στις 4 νίκες συνολικά. Oπως φαίνεται και από το σκορ ο Ο.Φ.Η. ήταν καλύτερος και συνάντησε δυσκολίες μόνο στο 2ο σετ όταν ο Φίλιππος πίεσε για να ισοφαρίσει.
Οι δύο πρώτοι αγώνες της φάσης των πλέι άουτ για τις θέσεις 7-8 του πρωταθλήματος Volley League μεταξύ του Ο.Φ.Η. και του Α.Π.Σ.Φιλίππου Βέροιας που ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα (28/2) και την Τετάρτη (2/3) αναβάλλονται λόγω των διατάξεων του υγειονομικού πρωτοκόλλου του πρωταθλήματος.
Η καθυστερημένη έναρξη του αγώνα Kυπέλλου βόλεϊ Κέρκης Σάμου-Φίλιππος Βέροιας, η πραξικοπηματική ανάδειξη της  ΜVP από τον Κώστα Αλλαγιάννη, αλλά και η αδιανόητη ψήφος καταξιωμένων προπονητών.
Ανακοίνωση με την οποία διέψευσε τις πληροφορίες που αφορούσαν την συνολική αντίδραση των παικτών του στα αποδυτήρια της Σάμου, πριν το σερβίς του χθεσινού αγώνα κυπέλλου με τον γηπεδούχο Κέρκη, και αφορούσε την πρόθεση της διοίκησης του συλλόγου να επιστρέψει η αποστολή με πλοίο της γραμμής στην Αθήνα, και κατόπιν με πούλμαν στην έδρα του συλλόγου.
Σελίδα 1 από 16

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ