1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Αρμενική Πειραιώς
Το πρωτάθλημα στην Α' Ζώνη της Α2 Ανδρών και ταυτόχρονα την άνοδο στην Pre League πανηγύρισε η Αρμενική. Η ομάδα του κόουτς Ρουμιάν επιβλήθηκε στον δεύτερο τελικό ανόδου στην έδρα της Κερατέας με 3-0 σετ και με 2-0 νίκες στην τελική σειρά των πλέι οφ,  ολοκλήρωσε την φετινή ονειρική πορεία του συλλόγου.
Την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών εξασφάλισε η Κηφισιά, η οποία επιβλήθηκε εκτός έδρας της Αρμενικής με 3-0 σετ.
Κερατέα από… μέταλλο καθώς κατάφερε  με καθαρό 3-0 να σπάσει το αήττητο σερί του Ρεθύμνου στο πολύ μεγάλο ντέρμπι κορυφής της ‘Α ζώνης της Α2 ανδρών για την 7η αγωνιστική. Οι νικητές ισοβάθμησαν πλέον με την Κρητική ομάδα στους 17 πόντους.
Πρεμιέρα είχαμε στην και στην Α’ ζώνη της Α2 ανδρών με 3/5 νίκες των γηπεδούχων ενώ η Β’ Ζώνη θα ξεκινήσει στις 4/11.
Στην Καλαμάτα θα αναδειχθούν οι πρωταθλητές του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ τζούνιορς για το 2023 στην κατηγορία κάτω των 22 ετών. Η διοργάνωση που ονομάστηκε VANGELIS KOUTOULEAS K22 FINALS προς τιμήν του Καλαματιανού Βαγγέλη Κουτουλέα που έφυγε από την ζωή τέτοιες μέρες πριν ένα χρόνο, θα διεξαχθεί το διήμερο 22-23 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Kalamata Beach Volley και είναι μία συνδιοργάνωση της ΕΟΠΕ με τον Δήμο Καλαμάτας.
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των προγραμμάτων του Γ' και του Δ' ομίλου της Α' Ζώνης και της Β' Ζώνης του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών. Αναλυτικά:
 Επανέναρξη  με  πολλές και ενδιαφέρουσες  αναμετρήσεις  έχουμε για την 8η αγωνιστική των τεσσάρων ομίλων της Α και Β Ζώνης στην Α2 ανδρών
Στον Α’ ομιλο της Α2 ανδρών και στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, ο Κόροιβος έμεινε μόνος στην κορυφή αφου είχε ρεπό, ενώ τα κρούσματα covid στην Άθληση Μυτιλήνης έφεραν την αναβολή του ματς με την Ολυμπιάδα. Στο μοναδικό ματς του μικρού αυτού ομίλου η Πετρούπολη πέρασε με διπλό από το Κιάτο.
 Oι νίκες του Κοροίβου Αμαλιάδας, της Ολυμπιάδας Πατρών, του Φλοίσβου Π. Φαλήρου (φωτό) και του Φοίβου Μελισσιων ξεχώρισαν στην 4η αγωνιστικής της Α2 ανδρών. Τα αποτελέσματα της Α και Β' Ζώνης ειναι:
 Δείτε το Live streaming της πολύ ενδιαφέρουσας αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής της Α2 ανδρών ανάμεσα στην ΓΕΗ και τον Φοίβο Μελισσίων.
Από το πρωί της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου με τις ευλογίες της Τουρκίας το Αζερμπαϊτζάν έχει ξεκινήσει πόλεμο κατά της Αρμενίας και του πλούσιου οροπεδίου Ναγκόρνο Καραμπάχ που με τη νεότερη ονομασία αποκαλείται Αρτσάχ.
Ο Βαγγέλης Περόπουλος επιστρέφει και πάλι στο ανδρικό βόλεϊ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο νέος προπονητής της Αρμενικής, στην υπο δημιουργία νεοσύστατη κατηγορίας της Πρι Λιγκ ανδρών που ετοιμάζει η ΕΟΠΕ.
Το τέλος της συνεργασίας με τον Γιάννη Μακρόπουλο ανακοίνωσε η Αρμενική, η οποία ευχαρίστησε τον Έλληνα τεχνικό για την προσφορά του στο σύλλογο.
Με βασικούς τους Ριζόπουλο, Παπαλεξίου ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 σετ την Αρμενική στον Πειραιά και προκρίθηκε εύκολα στα προημιτελικά του κυπέλλου. Ο φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης αγωνίστηκε με βασικούς αθλητές που δεν έχουν πολλές ευκαιρίες την υπόλοιπη σεζόν.
Σελίδα 1 από 2

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ