1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Α.Ο.Φ.Πορφύρας
Την παραμονή στην Pre League γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 εξασφάλισε ο Πορφύρας, ο οποίος στο τρίτο και καθοριστικό παιχνίδι των πλέι άουτ απέναντι στον Ναύαρχο Βότση επικράτησε στο «Παναγιώτης Σαλπέας» με 3-0 σετ.
Ο Ναύαρχος Βότσης επικράτησε στην Θεσσαλονίκη με 3-1 σετ του Πορφύρα, ισοφάρισε σε 1-1 την σειρά των πλέι άουτ και η παραμονή στην Pre League Γυναικών θα κριθεί σε τρίτη αναμέτρηση στον Πειραιά.
Το πρώτο βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία έκανε ο Πορφύρας, ο οποίος στο πρώτο παιχνίδι των πλέι άουτ απέναντι στον Ναύαρχο Βότση επικράτησε με 3-0 σετ.
Την παραίτηση του από τον πάγκο του Πορφύρα υπέβαλλε μετά τη λήξη του εκτός έδρας αγώνα με τις Αμαζόνες ( ήττα 3-0) για την Πρι Λίγκ γυναικών, ο προπονητής Μανώλης Αποστολογιωργάκης.
Χωρίς απώλειες έφυγε και από την Καλαμάτα ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε του τοπικού Απόλλωνα στο κλειστό της Παραλίας με 3-0 σετ και έμεινε η μοναδική ομάδα χωρίς ήττα και χαμένο σετ στην Pre League γυναικών μετά από 8 αγωνιστικές ενω ξέφυγε στο +6 απο την δεύτερη θέση
Ακαθεκτος  συνέχισει την αήττητή του πορεία ο Πανιώνιος, ο οποίος νίκησε τον Ναύαρχο Βότση στη Θεσσαλονίκη με 3-0 σετ και για 7ο συνεχόμενο παιχνίδι στην Pre League γυναικών με 21 πόντους και 21-0 δεν είχε απώλεια σετ.
Το ντέρμπι των δύο μεγάλων φαβορί ανόδου ανάμεσα σε Πανιώνιο και Αμαζόνες ξεχωρίζει στην 6η αγωνιστική της Πρι Λιγκ γυναικών. Ο πρωτοπόρος Πανιώνιος έρχεται με φόρα, είναι αήττητος με 5/5 νίκες, 15 βαθμούς και χωρίς απώλεια σετ, φιλοδοξεί να συνεχίσει το σερί του και να διατηρήσει την βαθμολογική διαφορά αφαλείας από τον δεύτερο Απόλλωνα Καλαμάτας.
Τα ντέρμπι σε Καλαμάτα και Ζηρίνειο είναι τα δύο ματς που ξεχωρίζουν στην 4η αγωνιστική της Πρι Λιγκ Γυναικών.Αρχικά στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα έχουμε το σπουδαίο ντέρμπι τετράδας ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα και τις Αμαζόνες.
Με την εκπληκτική ανατροπή του ΖΑΟΝ στην έδρα του Φιλαθλητικού Πρέβεζας και με τις καθαρές νίκες από Πανιώνιο, Αμαζόνες, Πορφύρα, Απόλλωνα Καλαμάτας και Μίλωνα άνοιξε η αυλαία του πρωταθλήματος της Pre League Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.
Σε μία όμορφη πρωτοβουλία προχώρησε η ομάδα γυναικών του Πορφύρα, η οποία σε συνεργασία με την κλινική ΡΕΑ ευαισθητοποίησαν στην προσέλκυση εθελοντών δοτών Μυελού των Οστών.
Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για τον Πορφύρα, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την Κολομβιανή ακραία Βανέσα Καϊσέδο. Η 27χρονη αθλήτρια θα αγωνιστεί στη χώρα μας για δφεύτερη συνεχόμενη σεζόν, μετά τη περσινή που την βρήκε στην Θεσσαλονίκη και στον Άρη.
 Την 17 χρονη ταλαντούχα πασαδόρο Μυρτώ Βενεκέ με υποσχετική απο τον Ιωνικό Νίκαιας, ανακοίνωσε ο Πορφύρας.
Επιστροφή στα Αμερικανικά …όπλα για τον Πορφύρα. Μετά από μια τριετία επιλογών από τη Βραζιλιάνικη αγορά (Ταϊνα Ροντρίγκεζ, Μαριάνα Μπλουμ), η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την 26 χρονη διαγώνια, Ζε Ομογκίμπο.
Σχηματίζονται τα ρόστερ της Pre League γυναικών ενόψει της νέας σεζόν, με φαβορί τον Πανιώνιο
Σελίδα 1 από 44

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ