1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων (50)

Mε όπλο το σερβίς που σημαίνει 11 άσσους, ο ανώτερος Μίλωνας λύγισε με 3-1 ( 25-10, 22-25, 25-18, 25-16) τις Αμαζόνες στον δεύτερο τελικό πλέι οφ ανόδου της Πρι Λιγκ, ισοφάρισε τη σειρά σε «1-1» και πλέον όλα θα κριθούν σε τρίτο και τελευταίο ματς την Μ. Τετάρτη (1/5) στο κλειστό της Ν. Ερυθραίας.
Την δύναμη της έδρας τους εκμεταλλεύτηκαν οι Αμαζόνες στην πρεμιέρα των τελικών ανόδου της Pre League Γυναικών και επικράτησαν στο πρώτο παιχνίδι με 3-0 σετ του Μίλωνα.
Το εισιτήριο για την Volley League Γυναικών θα διεκδικήσουν οι Αμαζόνες και ο Μίλωνας, οι οποίοι προκρίθηκαν στους τελικούς των πλέι οφ της Pre League.
Συνεχίζονται  το Σάββατο 6/4 τα πλέι οφ για τις θέσεις 2-5 στην Πρι Λιγκ Γυναικων με τις ρεβανς των ημιτελικών σε Ερυθραία και Καλαμάτα. Πρεμιέρα έχουμε και στα πλέι άουτ για θέσεις 9-12 με τομ Πορφύρα να υποδέχεται τον Βότση ενω το αλλο ζευγάρι Κόρινθος- Αιγάλεω θα ξεκινήσει στις 10/4.
Η Νέα Σμύρνη θα είναι του χρόνου η πρωτεύουσα του ελληνικού βόλεϊ, αφού μετά τον Μίλωνα στην Volley League ανδρών και του Πανιωνίου στην  Volley League γυναικών, διεκδικούν με αξιώσεις την άνοδο στις μεγάλες κατηγορίες ο Μίλωνας στις γυναίκες και ο Πανιώνιος στους άνδρες.
Το προβάδισμα για την πρόκριση στους τελικούς ανόδου της Pre League γυναικών πήραν οι Αμαζόνες και ο Μίλωνας.
Φινάλε στην κανονική περίοδο της Πρι Λιγκ Γυναικών με τους αγώνες της 22ης αγωνιστικής και τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στα πλέι οφ και στα πλέι άουτ να είναι σχεδόν…γνωστές.
Την δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ ανόδου με αντίπαλο τον ΖΑΟΝ, εξασφάλισαν και μαθηματικά οι Αμαζόνες μετά το τρίποντο που πήραν επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων με 3-1 σετ. για την 21η αγωνιστική  της Πρι Λιγκ Γυναικών.
 Επιστροφή στις νίκες για τις Αμαζόνες, οι οποίες μετά απο δύο σερί ήττες, επικράτησαν 3-0 του ουραγού Αιγάλεω για την 19η αγωνιστική της Pre League και παρέμειναν σταθερά στην δεύτερη θέση και το +4 απο τον τρίτο Μίλωνα.
Μόνες στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με την ολοκλήρωση της 14ης αγωνιστικής της Pre League γυναικών βρίσκονται οι αφηνιασμένες Αμαζόνες, οι οποίες πήραν σπουδαία νίκη με 3-1 σετ επί του Μίλωνα  στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής και ξέφυυγαν απο ττην ομάδα της Ν. Σμύρνης  με +6.
Σελίδα 1 από 4

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ