1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Με όνειρα, ελπίδες αλλά και όρεξη για σκληρή δουλειά ξεκίνησε το 1ο στάδιο προετοιμασίας στο Εθνικό Στάδιο Πρέβεζας ο Φιλαθλητικός ΓΣ Πρέβεζας ενόψει των δύσκολων υποχρεώσεων του στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών Βόλευ που αρχίζει στις 24-25 Οκτ 2020.
Ο Τάσος Κουμπλής αποδέχτηκε την αξιόλογη πρόταση της διοίκησης του Α.Ο.Ζακύνθου για να αναλάβει προπονητή στη γυναικεία ομάδα αλλά και να οργανώσει την ακαδημία του συλλόγου.
Ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται στην Α2 Γυναικών, με την Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. να ανακοινώνει την διαδικασία που ακολουθήθηκε για να παρθεί αυτή η απόφαση.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Α.Γ.Ο.Φιλιππιάδας κατέκτησε αναπτυξιακό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΕ.
Η καρδιά του ελληνικού βόλεϊ θα χτυπά αυτή την Κυριακή στην Ηγουμενίτσα, όπου για μία ακόμη χρονιά ο τοπικός Ερμής διοργανώνει το Τουρνουα Mini Volley Cyclon-Savas Thomazos με την συμμετοχή αστέρων του ελληνικού και διεθνούς βόλεϊ.
Σε μια συναρπαστική αναμέτρηση που έγινε στο κλειστό της Σταυρούπολης, η Καβάλα νίκησε με 3-2 τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας και την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί στην Α2 γυναικών.
Μετά και τη χθεσινή νίκη στον αγώνα με τη συμπολίτισσα ομάδα του Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων, η Φ.Ε.Ι είναι τουλάχιστον πρακτικά στα play offs του Πρωταθλήματος Γυναικών Β΄Εθνικής της ΕΣΠΕΔΕ αφού είναι στη δεύτερη θέση με πέντε βαθμούς διαφορά από τον Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων και την Βολίδα Κέρκυρας , με υπόλοιπο δύο αγώνες γιά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.
Δύο στα δύο για την Φ.Ε.Ιωαννίνων στα ματς της πρώτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής της ΕΣΠΕΔΕ , σε Άνδρες και Γυναίκες , με αντίπαλο τις αντίστοιχες ομάδες της Βολίδας Κέρκυρας.
Ο ΠΑΣ Ιωνικός Αγρινίου ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Πρέβεζα, επικρατώντας με 1-3 σετ του Φιλαθλητικού Πρέβεζας.
O AO Πρέβεζας, για πρώτη φορά στην ιστορία του διεκδικεί την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία απέναντι στον Ερμή Ηγουμενίτσας την Κυριακή 13/3/2016 και ώρα 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο Πρέβεζας.
Ξεκίνησε την προετοιμασία της για την νέα αγωνιστική σεζον η ομάδα βόλεϊ της Αναγέννησης Άρτας. 'Απαντες παρόντες στο νέο ξεκίνημα και στις καθημερινές προπονήσεις, με μοναδικό στόχο την άνοδο της ομάδας στην Α2 εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του αρτινού βόλεϊ.
Την περασμένη Παρασκευή άρχισαν επίσημα προπονήσεις και στο κλειστό γυμναστήριο οι γυναίκες του Ιωνικού Αγρινίου, που μετέχουν στο πρωτάθλημα Β εθνικής, παράλληλα με εκείνες σε στίβο και βάρη που ξεκίνησαν πριν δέκα πέντε μέρες υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιώργου Ασημακούλα. 
Ξεκίνησαν τα βάσανα για τις γυναίκες της Άρτας, που χθες βράδυ είχαν την πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Γιάννη Σταμούλη. Μία προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς για να μπουν όλες οι αθλήτριες στο πρόγραμμα του προπονητή και να προσαρμοστούν σταδιακά, ούτως ώστε να ανταπεξέλθουν στην δύσκολη χρονιά όπου η ομάδα συμμετέχει σε όλα τα πρωταθλήματα.
Η ΦΕ Ιωαννίνων ανοίγει την αγκαλιά της σε όσα παιδιά θέλουν να εγγραφούν στο σύλλογο.
Άλλη μια σεζόν ξεκινά και για τη ΦΕ Ιωαννίων με την διοίκηση του συλλόγου να καλεί τους αθλητές και τις αθλήτριες στην πρώτη συναντηση την Πέμπτη 27 Αυγούστου στις 21.00. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές την στα τμήματα σάλας και μπιτς βόλεϊ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σχολή διαιτησίας  που διοργάνωσε ο ΣΥΔΠΕ Δυτ. Ελλάδας στο Μεσολόγγι, στην οποία φοίτησαν υποψήφιοι διαιτητές από τις περιφέρειες της Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου.
Η γυναικεία ομάδα του Γιάννενα Α.Σ. στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κέρδισε την ομάδα του Α.Ο. Φιλίας Άρτας με 3-0 σετ.
Νικηφόρα ξεκίνησε το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΕ ο Γ.Σ.Άρτας, ο οποίος επιβλήθηκε της ΦΕ Ιωαννίνων εκτός έδρας. 
Το ΔΣ, οι προπονητές, οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΓΣ Άρτα Volley σας εύχονται ολόψυχα το 2015 να είναι γεμάτο υγεία, δύναμη, δημιουργικότητα και πολλές επιτυχίες στο βόλεί!
Στην κορυφή του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής (ΕΣΠΕΔΕ) βρίσκονται οι γυναίκες του Ασκληπιού μετά την τελευταία αγωνιστική για το 2014. Τελευταίο «θύμα» τους η Νίκαια, την οποία και νίκησαν με 3-1. Μετά και τα χτεσινά αποτελέσματα οι γυναίκες του Ασκληπιού βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το 2014.
Τη νίκη με 3-0 πήρε ο Ερμής Ηγουμενίτσας, ο οποίος πέρασε από την Άρτα Volley με 3-0. Η 4άδα γίνεται πλέον δύσκολος στόχος για την ομάδα της Άρτας, αφού πρέπει να κάνει την υπέρβαση στον δεύτερο γύρο, αξιοποιώντας 100% την έδρα.
Μεγάλο δίποντο στην ΕΣΠΕΔΕ με ανατροπή πήρε ο Γιάννινα ΑΣ, ο οποίος νίκησε την ΦΕ Ιωαννίνων παρόλο που βρισκόταν πίσω με 2-1 σετ.
Με την πλάτη στον τοίχο έπαιζαν τα κορίτσια της  Φ.Ε.Ιωαννίνων , αφού η νίκη ήταν μονόδρομος μετά τις δύο απανωτές ήττες στο Πρωτάθλημα , οι οποίες δυσκόλεψαν το στόχο που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στην τετράδα που θα συμμετάσχει στα τελικά.
Σελίδα 1 από 5

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ