1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Πρωταθλήτρια Αιγαίου στην Ζ' Περιφέρεια αναδείχθηκε η Άθληση Μυτιλήνης. Η τελική φάση διεξήχθη στο κλειστό Νεάπολης Μυτιλήνης με την συμμετοχή του Πολυκράτη Σάμου, του Απόλλωνα Νάξου, του Νηρέα Χίου και της διοργανώτριας Άθληση.
Back to back πρωταθλήτριες Κρήτης (ΕΣΠΕΚ) αναδείχτηκαν οι νεάνιδες του ΟΦΗ, οι οποίες κατέκτησαν τον τίτλο με 14 σερί νίκες και χωρίς απώλεια σετ, ολη τη σεζόν!
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Ανώτερος ο Πολυκράτης επικράτησε και στον δεύτερο τελικό των πλέι οφ της Αναγέννησης με 1-3, και με 2-0 νίκες συνολικά, αναδείχτηκε πρωταθλητής Σάμου για το 2021-2022. Τα σετ 1-3 (15-25, 25-14, 22-25, 18-25).
Μετά τη Σύρο, τη Νάξο και τη Σαντορίνη ακολουθεί και η Πάρος. Η μεγάλη προσπάθεια στο όμορφο νησί των Κυκλάδων ξεκινάει με προπονήτρια τη Μαρία Λακταρίδου και γυμνάστρια την Βίκυ Πολίτη.
Πρωταθλήτρια Κυκλάδων αναδείχτηκε η ομάδα νεανίδων του Α.Σ.Ε. Νεωρίου, καθώς στον τελικό που διεξήχθη στο κατάμεστο Γιάννης Γουλανδρής επικράτησε 3-0 (31-29, 25-22, 25-14) του ΑΜΣ Ζευς Φιλωτίου του Γιώργου Δερμάτη. Η ομάδα της Σύρου πήρε το εισιτήριο για την τελική φάση της Ζ περιφέρειας όπου θα αντιμετωπίσει την Τελχινής Ρόδου.
«Νταμπλ» στους τίτλους έκανε η ΓΕΗρακλείου. Η διοίκηση της Κρητικής ομάδας είδε με χαρά μέσα στο Σαββατοκύριακο τις ομάδες Ανδρών και Γυναικών να κατακτούν τα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΚ.
Η Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλητή Κρήτης στις γυναίκες, αφού επικράτησε στην έδρα της του Ν. ΟΠΕΡ και έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών πλέι οφ Β΄εθνικής.
Η γυναικεία ομάδα του Ερμής Παμφίλων μπήκε σε τροχιά ανόδου στην Α2 γυναικών και βάζει την Μυτιλήνη στο χάρτη των εθνικών κατηγοριών.
Το 8ο πρωτάθλημα γυναικών στα τελευταία 9 πρωταθλήματα γυναικών στα Δωδεκάνησα κατέκτησε η Τελχινίδα Ρόδου κάνοντας μάλιστα και το νταμπλ για τη σεζόν 2018-19.
Συριανή….υπόθεση ήταν ο τελικός του Κυκλαδικού πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής 17 Μαρτίου στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων και Αθλητικών Εκδηλώσεων στη Μάρπησσα της Πάρου.
Παρουσία του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου και συνεργατών του διεξήχθη η αναμέτρηση του Πανναξιακού με τη Τελχινίδα στο κλειστό του Μοσχάτου, όπου κρίθηκε ένα εισιτήριο στη προημιτελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων.
Μετά από 28 χρόνια η Γ.Ε.Ηρακλείου κατάφερε να αναδειχτεί πρωταθλήτρια νεανίδων στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕ Κρήτης.
Την κατάκτηση του κυπέλλου Δωδεκανήσου στις γυναίκες πανηγυρίζει με το σπαθί της η Τελχινίδα, η οποία κέρδισε εύκολα στον τελικό του φάιναλ-φορ (στο ''Βενετόκλειο'') με 3-0 σετ το Ροδίων Άθλησις.
Την άλωση του Δημοτικού Γυμναστηρίου "Νίκος Σαμαράς" στη Λήμνο που οδηγεί σε αφανισμό και αναστολή λειτουργίας των ομάδων βόλεϊ και χάντμπολ του νησιού καταγγέλουν οι έφοροι των δύο αθλημάτων μετά την παραχώρηση του κλειστού αποκλειστικά για τις υποχρεώσεις του Ηφαίστου που θα αγωνίζεται στην basket league.
Ένα τουρνουά με... άρωμα Κρήτης διοργανώνει ο ΟΠΕΡ.
Ο προπονητής του Φοίνικα Ρόδου και παλιό μέλος της μεγάλης οικογένειας της Ορεστιάδας, Νίκος Αντωνιάδης μίλησε για όλους και για όλα στο «Κόκκινο Ρόδου» (103.7).
Ο Νηρέας Καραδαμύλων επικράτησε με 3-2 του ΑΣΕ Νεωρίου και πήρε την πρώτη θέση στο τουρνουά της Β’ Φάσης του Ι’ Ομίλου της Β’ Εθνικής/Εθνικό Περιφερειακό πρωτάθλημα Γυναικών που διεξήχθη στη Χίο.
Ο Νηρέας έκανε το 2χ2 και η Ροδίων Άθλησις πανηγύρισε τη 2η νίκη της (αλλά σε τρία ματς) στη 2η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Ι’ Ομίλου της Β’ Εθνικής/Εθνικό Περιφερειακό πρωτάθλημα Γυναικών που διεξάγεται στη Χίο.
Ο ΑΣΕ Νεωρίου έκανε το 2χ2 λυγίζοντας στο τάι μπρέικ τον Ερμή, ενώ το Ροδίων Άθλησις πήρε την πρώτη της νίκη κόντρα στον Ιωνικό στη 2η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Ι’ Ομίλου της Β’ Εθνικής/Εθνικό Περιφερειακό πρωτάθλημα Γυναικών που διεξάγεται στη Χίο.
Ο Α.Ο.Κύδων ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα γυναικών της ΕΣΠΕΚ με 18 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές.
Μια μεγάλη νίκη γοήτρου πήρε ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης επί του ΑΟ Καβάλας μέσα στην μακεδονική πόλη με 3-2 σετ για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Β’ Εθνικής Γυναικών.
Την Κυριακή και ώρα 20.30 θα διεξαχθεί ο τελικός του πρωταθλήματος γυναικών ανάμεσα στις ομάδες του Ροδίων Άθλησις και του Διαγόρα στο κλειστό γήπεδο του ''Ροδίων Παιδεία'. Η γηπεδούχος αναζητά την τρίτη νίκη, που θα της δώσει αυτόματα και τον τίτλο του πρωταθλητή για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου.
Με την ακόλουθη επιστολή, ο Πολυκράτης Σάμου διαμαρτύρεται για παρατυπίες της προέδρου ΤΕ ΕΟΠΕ, κα Μέλπω Λάνδρου, στον ορισμό αγώνωn και όχι μόνο.
Σελίδα 1 από 4

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ