1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Γ.Σ.Κερατέας

Γ.Σ.Κερατέας (18)

Το πρωτάθλημα στην Α' Ζώνη της Α2 Ανδρών και ταυτόχρονα την άνοδο στην Pre League πανηγύρισε η Αρμενική. Η ομάδα του κόουτς Ρουμιάν επιβλήθηκε στον δεύτερο τελικό ανόδου στην έδρα της Κερατέας με 3-0 σετ και με 2-0 νίκες στην τελική σειρά των πλέι οφ,  ολοκλήρωσε την φετινή ονειρική πορεία του συλλόγου.
Κερατέα από… μέταλλο καθώς κατάφερε  με καθαρό 3-0 να σπάσει το αήττητο σερί του Ρεθύμνου στο πολύ μεγάλο ντέρμπι κορυφής της ‘Α ζώνης της Α2 ανδρών για την 7η αγωνιστική. Οι νικητές ισοβάθμησαν πλέον με την Κρητική ομάδα στους 17 πόντους.
Στην Καλαμάτα θα αναδειχθούν οι πρωταθλητές του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ τζούνιορς για το 2023 στην κατηγορία κάτω των 22 ετών. Η διοργάνωση που ονομάστηκε VANGELIS KOUTOULEAS K22 FINALS προς τιμήν του Καλαματιανού Βαγγέλη Κουτουλέα που έφυγε από την ζωή τέτοιες μέρες πριν ένα χρόνο, θα διεξαχθεί το διήμερο 22-23 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Kalamata Beach Volley και είναι μία συνδιοργάνωση της ΕΟΠΕ με τον Δήμο Καλαμάτας.
Το πρόγραμμα της Α' φάσης των πλέι οφ ανόδου της Α' Ζώνης της Α2 Ανδρών.
H νέα διοίκηση του Γ.Σ.Κερατέας αντέδρασε έντονα στην ανακοίνωση της ΕΟΠΕ σχετικά με τις ομάδες που θα πάρουν wild card για το πρωτάθλημα Α2 ανδρών καθώς απέρριψε την σχετική αίτηση του συλλόγου της Λαυρεωτικής. Η ανακοίνωση που υπογράφει το Δ.Σ. του συλλόγου αναφέρει:
Μετά από 13 χρόνια ο Θανάσης Ρέρρας αποχωρεί από τα κοινά του Γ.Σ.Κερατέας και στην απολογιστική του ομιλία ανέφερε:
Νέα εποχή ξεκίνησε στον Γ.Σ. Κερατέας μετά τις εκλογές που έγιναν στον σύλλογο και την ανάδειξη νέας διοίκησης.
Ο Γ.Σ.Κερατέας αναδείχτηκε πρωταθλητής χειμώνα με διαφορά στήθους από τον Φοίβο Μελισσίων με την ολοκλήρωση του Α΄γύρου στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ. Ο Παπάγος έκοψε βαθμό από την Αγία Παρασκευή κι όλα αυτά δύο ημέρες πρν από το φάιναλ-4 του κυπέλλου.
Μετά τα όσα έγιναν στον αγώνα της Χαλκίδας με την Κερατέα για το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής ανδρών ΕΣΠΑΑΑ η διοίκηση του Γ.Σ.Κερατέας εξέδωσε ανακοίνωση όπου καταγγέλει την αντιαθλητική συμπεριφορά των παραγόντων της ομάδας της Εύβοιας και επιφυλάσεται για όλες τις νόμιμες ενέργειες ώστε να προσφυλάξει το άθλημα αλλά και τους αθλητές του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΑΓΕ Χαλκίδας του Παναγιώτη Ρουμελιώτη έκοψε βαθμό στον Γ.Σ.Κερατέας στο ντέρμπι όπως αποδείχτηκε της 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας της ΕΣΠΑΑΑ, ενώ ο κερδισμένος της αγωνιστικής ήταν ο Πανελλήνιος που πήρε τρίποντο και έμεινε μόνος στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Σελίδα 1 από 2

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ