1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Την άνοδο στην Β' Εθνική γυναικών της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ. πέτυχε η ΑΘΛΕΣΗ Λάρισας. Στο final-4 του τοπικού πρωταθλήματος της Ένωσης που διεξήχθη στο κλειστό της Αταλάντης, η ομάδα του Θωμά Γκότση με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες πήρε το εισιτήριο για την επόμενη κατηγορία. 
Ο Αθλητικός Όμιλος Σουφλαρίων στο πλαίσιο της προετοιμασίας της γυναικείας ομάδας για το πρωτάθλημα Β Εθνικής, διοργανώνει τουρνουά που θα διεξαχθεί το τριήμερο 29-30/9 & 1/10 με την συμμετοχή των ΓΣΕ Ελασσόνας, Φιλαθλητικό Αμπελώνα και Φιλαθλητικό Τρικάλων. 
Την ανανέωση της συνεργασία του με το Νίκο Γεροβάιο ανακοίνωσε ο Φιλαθλητικός Τρικάλων.
Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιτέας πανηγυρίζει την άνοδο στη B Εθνική (ΕΣΠΕΚΕΛ)γυναικών, μετά από 3 χρόνια λειτουργίας και η διοίκησή έκανε μια αναφορά στη σύντομη ιστορία της ομάδας, στους υποστηρικτές, στον προπονητή, ενώ καταλήγοντας πέρασε ένα μήνυμα μέσα από τα λόγια του Τζέσε Οουενς.
Μία αγωνιστική πριν τη λήξη του ειδικού Τουρνουά Ανόδου της ΕΣΠΕΚΕΛ η γυναικεία ομάδα του AO Σουφλαρίων πανηγύρισε την κατάκτηση της 1ης θέσης και την ανακήρυξή της ως Πρωταθλήτριας ομάδας, επικρατώντας στο κλειστό του 14ου Γυμνασίου το Σάββατο 13-5-2017 της ομάδας του Α.Σ.Ιτέας με 3 – 1.
Νίκη ανόδου πέτυχε η γυναικεία ομάδα του ΑΟ Σουφλαρίων στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Γ.Σ.Βόλου με σκορ 3 – 0 (25 – 17, 25 – 10, 28 – 26)
Σε ένα κατάμεστο γήπεδο από 300 και πλέον φίλους του βόλεϊ η γυναικεία ομάδα του ΓΣ Νίκαιας πέτυχε την 13η συνεχόμενη νίκη της στη Β' Εθνική (ΕΣΠΕΚΕΛ) και άνοιξε στους 7 βαθμούς τη διαφορά από τον δεύτερο, 3 αγωνιστικές από το τέλος του πρωταθλήματος.
Την έκτη σερί νίκη της πέτυχε  η γυναικεία ομάδα  του ΑΣ Αργώ , στη χθεσινή εμβόλιμη 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της β εθνικής κατηγορίας κόντρα στον ΓΣ Αλμυρού.
Με 3-0 σετ κέρδισε το Σάββατο η ομάδα των ανδρών της Αργούς στα Τρίκαλα την ομάδα της Άμιλλας , στα πλαίσια της 13ης (προτελευταίας) αγωνιστικής της Β΄εθνικής κατηγορίας. Η ΑΡΓΩ με πολλούς νεαρούς παίκτες στη σύνθεσή της , έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα και επικράτησε της αξιόμαχης ομάδας των Τρικάλων, που είχε εμφανή σημάδια βελτίωσης , σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου.
Η ΑΕΛ πέρασε και από την έδρα της Καρδίτσας νικώντας τον Σ.Π.Α.Κ με 3-1. Με βασικές απουσίες αθλητριών παρατάχτηκε η ΑΕΛ στην Καρδίτσα για τον εξ αναβολής αγώνα της 5ης Αγωνιστικής χωρίς όμως αυτό να σταθεί εμπόδιο στη νικηφόρα πορεία της.
Με μια καθαρή νίκη στην δύσκολη έδρα του Αμπελώνα έφυγε η ΑΕΛ κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 3-0. 
Άλλη μια νίκη σημείωσε η γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ αυτή τη φορά εκτός έδρας επί της Νίκης Βόλου με 0-3. Η ΑΕΛ ήταν καταιγιστική στο πρώτο σετ το όποιο και κέρδισε με 25-6. Στο δεύτερο σετ οι γηπεδούχοι αντέδρασαν βελτιώνοντας την εικόνα τους έκαναν το 21-15, αλλά η ΑΕΛ παρά την διάφορα δεν το παράτησε και με το πολύ καλό σέρβις και την ψυχραιμία σε κρίσιμους πόντους το γύρισε κάνοντας το 2-0 με 28-26.
Καθαρή νίκη με 3-1 σετ πέτυχε η ανδρική ομάδα της Αργούς επί της αξιόμαχης ομάδας της Ακαδημίας Τυρνάβου.
Σπουδαία νίκη πέτυχε η ΑΕΛ επί του Γ.Σ Ελασσόνας με 3-1 σετ και συνεχίζει να προελαύνει στο πρωτάθλημα Γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ.
Με εκτός έδρας νίκη ξεκίνησε το 2017 για την ΑΕΛ που επικράτησε εύκολα με 3-0 του Φιλαθλητικού Τρικάλων.
Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πανηγύρισε η ΑΕΛ που επιβλήθηκε της Αργώ Βόλου με 3-0 στο Αλκαζάρ και παρέμεινε μονή πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.
Τρίτη νίκη σημείωσε ο ΑΟ Σουφλαρίων,  στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος γυναικών επί της νεανικής ομάδας Σ.Φ.Φ.Α.ΑΜΙΛΛΑ Τρικάλων με 3-0.
Μεγάλο παιχνίδι έβγαλε η κλήρωση  στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος νεανίδων, με Φιλαθλητικό Λάρισας και ΑΣ Αργώ Βόλου να «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» για μια θέση στον μεγάλο τελικό , την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 21.00 στο ουδέτερο γήπεδο του Αλμυρού.
Σε μια πολύ όμορφη γιορτή του βόλεϊ  που τα είχε όλα, εξελίχθηκε το χθεσινό τουρνουά αγώνων  ανδρών –γυναικών που πραγματοποιήθηκε για τριπλό  σκοπό,  στο κλειστό γυμναστήριο Βακης Παρασκευόπουλος,  με τη συμμετοχή των ομάδων γυναικών ΑΣ Αργώ Βόλου, ΓΣ Νίκη Βόλου, Ασκληπιού Τρικάλων, Φιλαθλητικού Λάρισας και ανδρών ΑΣ Αργώ Βόλου και ΑΕ Λάρισας.
Μπροστά σε περισσότερους από 1000 φιλάθλους (μεταξύ των οποίων και είκοσι περίπου εκδρομείς από το Βόλο), η ομάδα της Λαμίας επικράτησε με 3-1 σετ στο Χαλκιοπούλειο της Νίκης Βόλου, στον αποψινό τελικό ανόδου των πλέι-οφ της Β' Εθνικής.
Στον τελικό του Πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής Κατηγορίας βρίσκεται από το Σάββατο το βράδυ η γυναικεία ομάδα volley του ΑΟ Λαμίας, νικώντας το Φιλαθλητικό Αμπελώνα με 3-1 σετ και σημειώνοντας 3 νίκες στα μεταξύ των δύο Συλλόγων παιχνίδια.
Τους 2 πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια πήρε η ομάδα του Φιλαθλητικού απέναντι σε έναν αντίπαλο που ταξιδέψε στην Λαμία για να διεκδικήσει την νίκη και τους βαθμούς.
Νίκη με ανατροπή σημείωσε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Βόλου στη Νίκαια απέναντι στον Γ.Σ. Νίκαιας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' Εθνικής Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ.
Σελίδα 1 από 5

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ