1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Γ.Σ.Φοίνικας Αλεξανδρούπολης

Γ.Σ.Φοίνικας Αλεξανδρούπολης (9)

Στην Β’ Ζώνη της Α2 γυναικών και για την 20η αγωνιστική, ο πρωτοπόρος Περσέας επικράτησε 0-3 της ΧΑΝΘ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και κράτησε το προβάδισμα κορυφής με 52 πόντους, δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου.
Συνέχισε το νικηφόρο σερί του ο Περσέας στην Β’ ζώνη της Α2 γυναικών, καθώς για την 17η αγωνιστική , νίκησε 3-1 τον Αίαντα Ευόσμου και με 43 πόντους διατήρησε την πρωτιά της κατηγορίας.
Αλλαγή είχαμε στην κορυφή της Β’ζώνης της Α2 γυναικών για την 5η αγωνιστική. Η ΕΑΛ νίκησε 3-0 τον μέχρι προχθές πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα και τον έριξε στην πέμπτη θέση.
 Μόνος πρώτος στην κορυφή της Β’ ζώνης της Α2 γυναικών έμεινε ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος νίκησε 3-1 τη ΧΑΝΘ και με 4/4, έφτασε στους 12 πόντους.
Αλλαγή ξένης είχαμε στον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης που αγωνίζεται στην Β’ Ζώνη της Α2 γυναικών, καθώς η 29 χρονη Αμερικανίδα ακραία, Μέγκαν Βαν Ντερ Μιρ πήρε την θέση της  Καναδής επίσης ακραίας, Κεϊλίν Πάρκερ, η οποία δέχτηκε πρόταση από ομάδα Α1 της Ουγγαρίας και ζήτησε να αποδεσμευτεί και να συνεχίσει εκεί την καριέρα της.
Ο ιδρυτής του συλλόγου Φοίνικας Αλεξανδρούπολης και μέλος της Ένωσης σωματείων βόλεϊ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας Θεόδωρος Βουρδόλης θα είναι υποψήφιος για τις εκλογές της Ε.Ο.ΠΕ. με τον συνδυασμό «Πρώτα το Βόλεϊ» με επικεφαλής τον Γιώργο Καραμπέτσο.
Συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό για την νέα χρονιά στην Α2 γυναικών, ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης καθώς ανανέωσε με την 26 χρονη εμβληματική ακραία Γεωργία Σιρδάρη που βρίσκεται στην ομάδα από το 2015 αλλά και τρία λίμπερο!
Η παραμονή του ουραγού Φόινικα Αλεξανδρούπολης στον Β΄ομιλο της Α2 γυναικών μετά την επίσημη απόφαση της ΕΟΠΕ, «πυροδότησε» σειρά μεταγραφικών εξελίξεων στον Εβρίτικο σύλλογο.
Στην απέλπιδα προσπάθεια να γλυτώσει τον υποβιβασμό από τον β΄ομιλο της Α2 γυναικών, ο ουραγός (0 βαθμοί, 6-33 σετ) Φοίνικας Αλεξανδρούπολης, ανακοίνωσε την απόκτηση της Τουρκάλας, Νεφιζέ Μπαϊράμογλου.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ