1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Α.Π.Σ.Αίας Ευόσμου
Τα ντέρμπι σε Καλαμάτα και Ζηρίνειο είναι τα δύο ματς που ξεχωρίζουν στην 4η αγωνιστική της Πρι Λιγκ Γυναικών.Αρχικά στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα έχουμε το σπουδαίο ντέρμπι τετράδας ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα και τις Αμαζόνες.
Με την εκπληκτική ανατροπή του ΖΑΟΝ στην έδρα του Φιλαθλητικού Πρέβεζας και με τις καθαρές νίκες από Πανιώνιο, Αμαζόνες, Πορφύρα, Απόλλωνα Καλαμάτας και Μίλωνα άνοιξε η αυλαία του πρωταθλήματος της Pre League Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.
Σχηματίζονται τα ρόστερ της Pre League γυναικών ενόψει της νέας σεζόν, με φαβορί τον Πανιώνιο
Μια σπουδαία νίκη- ανατροπή πέτυχαν τα κορίτσια του Αίαντα Ευόσμου για την 11η αγωνιστική της Volley League,καθώς στον τελευταίο αγώνα της αγωνιστικής, επικράτησαν 3-2 (17-25, 25-20, 17-25, 25-22, 15-5) των Βριλησσίων.
Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα της Pre League γυναικών πήρε η Χ.Α.Ν.Θ., που νίκησε στην έδρα της με 3-0 σετ τον Αίαντα Ευόσμου, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 8η αγωνιστική.
Εκτός έδρας δοκιμασία για τους πρωτοπόρους Πεύκα και Απόλλωνα Καλαμάτας στην 4η αγωνιστική της Πρι λιγκ γυναικών.
Οι live streaming μεταδόσεις της 2ης αγωνιστικής της Pre League Γυναικών.
Δύο και… σήμερα απέμειναν για το πρώτο σερβίς στο πρωτάθλημα της Pre League γυναικών με τις 13 ομάδες της κατηγορίας να μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για την πρεμιέρα σε μια σεζόν που όλα δείχνουν ότι θα είναι πιο συναρπαστική από ποτέ.
Το δεύτερο τουρνουά μνήμης «Χρήστος Λαδάς» που διοργανώνει ο σύνδεσμος διαιτητών πετοσφαίρισης Βορείου Ελλάδας, ξεκινάει την Παρασκευή 30/9 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 2/10 στο ΔΑΚ Ευόσμου Θεσσαλονίκης.Στο τουρνουά παίρνουν μέρος τέσσερις ομάδες Πρι Λιγκ γυναικών από τις έξι που συμμετέχουν συνολικά στη νέα σεζόν και αυτές είναι: Αίαντας Ευόσμου, Μακεδόνες Αξιού, ΧΑΝΘ, Ελπίδα Αμπελοκήπων.
Την αφίσα του δεύτερου τουρνουά μνήμης «Χρήστου Λαδά» που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 30/9-2/10 στο ΔΑΚ Eυόσμου, ανακοίνωσε ο σύνδεσμός διαιτητών πετοσφαίρισης Βορείου Ελλάδος (ΣΥ.Δ.ΠΕ.Β.Ε.Θ.).Το τουρνουά θα γίνει με τέσσερις ομάδες γυναικών από τις έξι που συμμετέχουν στη νέα Πρι Λιγκ και αυτές είναι: Αίαντας Ευόσμου, Μακεδόνες Αξιού, ΧΑΝΘ, Ελπίδα Αμπελοκήπων.
Δυνατές ομάδες δημιουργούνται στην Πρε Λιγκ βόλεϊ γυναικών, πέφτουν πολλά λεφτά και οι Αμαζόνες, Πορφύρας, Πανιώνιος, Απόλλων Καλαμάτας, Πεύκα, Απολλώνιος, Βριλήσσια, Κόρινθος θα διεκδικήσουν την άνοδο. Τα ρόστερ της Πρε Λιγκ βόλεϊ γυναικών.
Με θέα το κύπελλο Ελλάδας που κατέκτησε πριν λίγες ημέρες στο Ηράκλειο ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα τον Αίαντα Ευόσμου με 3-0 σετ
Το τρίποντο που τον κρατάει στην 4η θέση πέτυχε στον Εύοσμο ο Άρης.
Επιστροφή στις νίκες για το Μαρκόπουλο που κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Αίαντα με 3-1 παρά την απουσία της Κούλερκαν. Η διαγώνια των γηπεδούχων τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση, και δεν μπορούσε να αγωνιστεί και έτσι η 17χρονη Κωτσαρά πήρε τη θέση της η οποία πήρε 11 πόντους (ο ΑΟΜ είχε επίσης στο βασικό σχήμα την 17χρονη Αλλαγιάννη που πέτυχε 13 και την 15χρονη Γράβαρη που πήρε 13), ενώ και ο Αίας δεν είχε στον πάγκο τον τιμωρημένο προπονητή Κώστα Παπαδημητρίου τον οποίο αντικατέστησε ο Νίκος Ροδοπαίος. Απο τις νικήτριες βοήθησαν επίσης, η Καλανταρίδου με 17 και η Ντε Τζίσους με 13.
Σελίδα 1 από 37

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ