1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ 2013-14

ΗΡΘΑΝ: Κατερίνα Γιαννακοπούλου (Α – ΣΠΑ Καρδίτσας), Αθανασία Φακοπουλίδου (Α – Πιερικός), Ευαγγελία Μουλά (Α – από ακαδημία Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού), Χρύσα Κατσιγιάννη (Π - από ακαδημία Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού),

ΕΜΕΙΝΑΝ: Βάσω Νικούλη (Κ), Δέσποινα Αθανασιάδου (Π), Ευανθία Μπαλδώκα (Α), Άννα Κρεμύδα (Κ), Αγλαϊα Παραφέστα (Κ), Δήμητρα Αναγνωστοπούλου (Λ), Θεοδώρα Κοτσίρα (Λ), Άγγελα Μπέλου (Κ), Ειρήνη Κουτρουμπή (Κ), Βασιλίνα Παπαθεοδώρου (Α), Ανδρομάχη Κουτρουμπή (Δ), Μαριάτζελα Χαραβελούλη (Π).

ΕΦΥΓΑΝ: Μαρίνα Αργυροπούλου (Α – Τράχωνες), Κλειώ Βενέτη (Π – Νίκη Αλαξενδρούπολης).

ΟΜΑΔΑ 2012-13: Βάσω Νικούλη (Κ), Δέσποινα Αθανασιάδου (Π), Ευανθία Μπαλδώκα (Α), Άννα Κρεμύδα (Κ), Αγλαϊα Παραφέστα (Κ), Δήμητρα Αναγνωστοπούλου (Λ), Θεοδώρα Κοτσίρα (Λ), Άγγελα Μπέλου (Κ), Ειρήνη Κουτρουμπή (Κ), Βασιλίνα Παπαθεοδώρου (Α), Ανδρομάχη Κουτρουμπή (Δ), Μαριάτζελα Χαραβελούλη (Π), Μαρίνα Αργυροπούλου (Α – Τράχωνες), Κλειώ Βενέτη (Π – Νίκη Αλεξανδρούπολης).

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 2013-14: Λάμπρος Πράπας (ανανέωσε)
Αλλαγή είχαμε στην κορυφή της Β’ζώνης της Α2 γυναικών για την 5η αγωνιστική. Η ΕΑΛ νίκησε 3-0 τον μέχρι προχθές πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα και τον έριξε στην πέμπτη θέση.
Ελπίδα Αμπελοκήπων και ΕΑ Λάρισας προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων και το Σάββατο στις 17.00 θα αναμετρηθούν για την πρώτη θέση στον Α' όμιλο.
O Άρης νίκησε την ΑΕΚ με 3-1 σετ στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστική στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος παγκορασίδων που γίνεται στη Νεάπολη της Λάρισας και έγινε το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου για το 2018.
Μετά την επιστροφή του Βασίλη Ακριβούλη στον προεδρικό θώκο του Φιλαθλητικού Λάρισας, γύρισε στον πάγκο και ο Δημήτρης Ιόφτσεφ.
Ο Φιλαθλητικός Λάρισας διαμαρτύρεται για τον αριθμό των ομάδων του βορρά που θα μπορούν να πάρουν την άνοδο στην Α2 γυναικών.
Στην σκιά της εξασφάλισης της σωτηρίας του Φιλαθλητικού Λαρισαίκού στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, η εξαιρετική λίμπερο του σωματείου, Δήμητρα Αναγνωστοπούλου, εξέφρασε, δημόσια, τα συναισθήματα της για την επιτυχία της ομάδας της, με δηλώσεις της στην προσωπική της σελίδα στο facebook.
Μεγάλη νίκη πήρε ο Φιλαθλητικός Λάρισας, επικρατώντας με 3-0 επί τις δεύτερης στην βαθμολογία του Β1 ομίλου της Α2 γυναικών, Κορίνθου.
Παρά τη μέτρια εμφάνιση απέναντι στον μαχητικό Φιλαθλητικό Λάρισας, η ομάδα της Κορίνθου κατάφερε να πάρει τη νίκη που την εδραιώνει στην δεύτερη θέση του Β1 ομίλου στην Α2 γυναικών.
Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον Ασκληπιό στην Α2 γυναικών . Πέρασε απ τη Λάρισα παίρνοντας την νίκη επί του Φιλαθλητικού με 3-2 ανεβαίνοντας κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα του Β1 ομίλου.
Τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργανώνεται στο Βόλο, στη μνήμη του Γιώργου Αλεξίου.
Ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός είναι μία από τις ομάδες που δεν κατάφεραν να παραμείνουν στην Α1 γυναικών και έτσι θα ξεκινήσει μία νέα προσπάθεια στα δύσκολα μονοπάτια της Α2.
Ο Αίας Ευόσμου επικράτησε με 3-2 του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού σε ένα παιχνίδι που και οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν πολλές νεαρές αθλήτριες.
Ο Άρης πέρασε εύκολα από την έδρα του Φιλαθλητικού τον οποίο κέρδισε με 3-0 και εκμεταλλευόμενος την ήττα του Πανναξιακού στην Σαντορίνη τον προσπέρασε και βρέθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Ο νεανικός Φιλαθλητικός δεν έβαλε δύσκολα στην ΑΕΚ που επικράτησε με 3-0 για την 20η αγωνιστική της Α1 γυναικών.
Σελίδα 1 από 22

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ