1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 18/4 στα γραφεία της CEV στο Λουξεμβούργο η κλήρωση της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Αγοριών Κ18, το οποίο θα φιλοξενηθεί στη Βουλγαρία (10 έως 21 Ιουλίου) με τη συμμετοχή και της Εθνικής ομάδας.
Η Ιταλία επικράτησε με 3-0 του Ισραήλ στον τελευταίο αγώνα του προκριματικού ομίλου σφραγίζοντας και τυπικά την πρώτη θέση στον όμιλο, αλλά και την πρόκριση της Εθνικής ομάδας.
Δεύτερη κούπα στην Ουγγαρία γιατον Γιάννη Αθανασόπουλο. Ο ‘Έλληνας προπονητής οδήγησε ην Βασας στην κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς σον τελικό επικράτησε μετά από μονομαχία θρίλερ της Μπεκεσάμπα με 3-2 (23-25, 25-14, 22-25, 25-19, 17-15).
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Στη νότια Ιταλία, στο Μαρσικοβέτερε και στο Λέτσε διεξάγεται το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων Κ18. Η Ελλάδα πριν την πανδημία του κορονοϊού θα ήταν συνδιοργανώτρια μαζί με την Ιταλία, όμως απέσυρε τη συμμετοχή της, όμως δεν ήταν η μόνη καθώς μόλις 8 χώρες συμμετέχουν στη διοργάνωση και χωρίστηκαν σε 2 ομίλους των 4 ομάδων.
Τους «16» αθλητές που θα χρησιμοποιήσει για τα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ Κ17 ανακοίνωσε ο προπονητής της Εθνικής Παμπαίδων Γιώργος Μπακοδήμος.
Αποστολή ΠΣΑΤ: Παναγιώτης ΧαραλάμπουςΗ Εθνική μας ομάδα των Παίδων γνώρισε την ήττα από την Λευκορωσία με 3-1 σετ στην τελευταία αγωνιστική του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κάτω των 18 και αποχαιρέτησε την διοργάνωση.
Αποστολή ΠΣΑΤ: Παναγιώτης ΧαραλάμπουςΙταλία και Γερμανία είναι οι ομάδες που συνεχίζουν με το απόλυτο των νικών μετά την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κάτω των 18 που διεξάγεται στην Τσεχία και την Σλοβακία.
Αποστολή ΠΣΑΤ: Παναγιώτης ΧαραλάμπουςΤην ήττα με 3-2 στο τάι μπρέικ από την Βουλγαρία, γνώρισε η Εθνική μας ομάδα των Παίδων στο πλαίσιο της 3 ης αγωνιστικής του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κάτω των 18.
Αποστολή ΠΣΑΤ: Παναγιώτης ΧαραλάμπουςΤο «δύο στα δύο» έκαναν Γερμανία, Βέλγιο και Ιταλία στο Ευρωπαϊκό πρωταθλημα κάτω των 18 που διεξάγεται στην Τσεχία και την Σλοβακία.
Αποστολή ΠΣΑΤ: Παναγιώτης ΧαραλάμπουςΔείχνοντας το πραγματικό της πρόσωπο και τις δυνατότητές της η Εθνική μας ομάδα των Παίδων πέτυχε την πρώτη της νίκη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 18 επί της Τουρκίας με 3-1 σετ.
Αποστολή ΠΣΑΤ: Παναγιώτης ΧαραλάμπουςΜε το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 18 η Εθνική μας ομάδα των Παίδων, καθώς ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την οικοδέσποινα Τσεχία με 3-0 σετ.
Αποστολή ΠΣΑΤ: Παναγιώτης ΧαραλάμπουςΠραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής (6/4) η συνέντευξη Τύπου των έξι Ομοσπονδιακών τεχνικών του 1 ου ομίλου που θα διεξαχθεί στο Ζλιν της Τσεχίας.
Η Πορτογαλία νίκησε με 3-1 σετ την Λετονία, πέτυχε την δεύτερη νίκη της σε τρεις αγώνες στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στο «Μελίνα Μερκούρη» και κατέλαβε την δεύτερη θέση στον όμιλο.
Η Πορτογαλία νίκησε με 3-1 σετ την Ισπανία για την 2η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Παίδων που διεξάγεται στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη.
Η Λετονία επικράτησε με 3-0 σετ της Ισπανίας στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Παίδων που διεξάγεται στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη.
Πραγματοποιήθηκε στην πόλη Gyor της Ουγγαρίας η κλήρωση των ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Παίδων. Η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί σε δύο χώρες το διάστημα 22-30 Απριλίου, με διοργανώτριες την Ουγγαρία και την Σλοβακία. Υπενθυμίζουμε η Εθνική Παίδων αποκλείστηκε στην προκριματική φάση που έγινε στο Άργος.
Η Εθνική παίδων πάλεψε απέναντι στη Ρωσία αλλά λύγισε με 3-0 στο κατάμεστο κλειστό του Άργους και γνώρισε τον αποκλεισμό από την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα των προκριματικών στο Άργος, με την Εθνική παίδων να παίρνει μεγάλη νίκη επί της Ισπανίας.
Η Εθνική παίδων… ρέφαρε την ήττα από το Ισραήλ, επικρατώντας με 3-0 της Ισπανίας στον δεύτερο αγώνα της για τον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Την Εθνική παίδων που προετοιμάζεται στου Αγίους Θεοδώρους ενόψει της συμμετοχής της στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (13-15/1, Άργος) έχει αγκαλιάσει σύσσωμη η τοπική κοινωνία από την πρώτη στιγμή.
Με ήττα (τρίτη σε ισάριθμα ματς) ολοκλήρωσε την παρουσία της στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Παίδων η Εθνική ομάδα, που έχασε με 3-2 από την Φινλανδία στο τελευταίο ματς του ομίλου.
Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Ρουμανία, η Φινλανδία σήμερα επικράτησε με 3-2 της Λετονίας για την 2η αγωνιστική του Η' ομίλου των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Παίδων.
Στο άγχος που δεν έπρεπε να είχαν οι παίκτες του στάθηκε ο Σωκράτης Τζιουμάκας μετά την ήττα από την Λετονία, τονίζοντας ωστόσο πως η ομάδα μπορεί να κάνει την υπέρβαση.
Σελίδα 1 από 2

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ