1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σ.Φ.Α.Φοίβος Μελισσίων
 
Κερατέα από… μέταλλο καθώς κατάφερε  με καθαρό 3-0 να σπάσει το αήττητο σερί του Ρεθύμνου στο πολύ μεγάλο ντέρμπι κορυφής της ‘Α ζώνης της Α2 ανδρών για την 7η αγωνιστική. Οι νικητές ισοβάθμησαν πλέον με την Κρητική ομάδα στους 17 πόντους.
 Το αθηναϊκό ντέρμπι πενταδας ανάμεσα σε Γλυφάδα-Παγκράτι ξεχωρίζει στην Α’ ζώνη της Α2 ανδρών. Αντίθετα οι δύο πρωτοπόροι Ρέθυμνο και Κερατέα, εχουν βατά παιχνίδια εκτός έδρας, σε Ολυμπιάδα Πάτρας και Πετρούπολή αντίστοιχα.
Πρεμιέρα είχαμε στην και στην Α’ ζώνη της Α2 ανδρών με 3/5 νίκες των γηπεδούχων ενώ η Β’ Ζώνη θα ξεκινήσει στις 4/11.
Στην Καλαμάτα θα αναδειχθούν οι πρωταθλητές του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ τζούνιορς για το 2023 στην κατηγορία κάτω των 22 ετών. Η διοργάνωση που ονομάστηκε VANGELIS KOUTOULEAS K22 FINALS προς τιμήν του Καλαματιανού Βαγγέλη Κουτουλέα που έφυγε από την ζωή τέτοιες μέρες πριν ένα χρόνο, θα διεξαχθεί το διήμερο 22-23 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Kalamata Beach Volley και είναι μία συνδιοργάνωση της ΕΟΠΕ με τον Δήμο Καλαμάτας.
Με τεχνικό διευθυντή τον Μπάμπη Ζαρωτιάδη και προπονητή τον Γιώγο Γιουβανόκογλου, ξεκίνησε την ανασυγκρότηση του ρόστερ της ανδρικής του ομάδας ο Φοίβος Μελισσίων που αγωνίζεται στην Α2.
Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου θα γίνει το πρώτο σερβίς της Α2 Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Οι 11 ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής χωρίστηκαν σε δύο ζώνες και κάθε ζώνη έχει από δύο ομίλους.
Για μια έβδομα παραβρέθηκε στο διεθνές Camp του Βλάντιμιρ Γκριμπιτς, ο Νίκος Ηλιακοπουλος Νίκος. Ο ταλαντούχος 20χρονος (1μ96) Εβρίτης αθλητής που από την νέα χρόνια θα είναι ο πασαδόρος του Φοίβου Μελισσίων στην Α2 ανδρών.
Του Κώστα Ασημακόπουλου: Όταν οι πόρτες έκλεισαν ερμητικά από την καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού βρήκαν τον Κλέωνα Παπαδημητρίου στο συννεφιασμένο Αμπερντίν στη βόρεια Σκωτία. Οταν όλος ο πλανήτης αμπαρωνόταν, ήταν η στιγμή που ο 20χρονος Έλληνας φοιτητής θα αποφάσιζε να κάνει κάτι που λίγοι θα τολμούσαν:
Ο Γ.Σ.Κερατέας αναδείχτηκε πρωταθλητής χειμώνα με διαφορά στήθους από τον Φοίβο Μελισσίων με την ολοκλήρωση του Α΄γύρου στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ. Ο Παπάγος έκοψε βαθμό από την Αγία Παρασκευή κι όλα αυτά δύο ημέρες πρν από το φάιναλ-4 του κυπέλλου.
Ενα μεγάλο ντέρμπι έγινε απόψε στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου όπου ο Γ.Σ.Κερατέας και ο γηπεδούχος Πανελλήνιος έδωσαν μεγάλη μάχη για την πρόκριση στο φάιναλ-4 του κυπέλλου της ΕΣΠΑΑΑ.
Αλλαγή σκυτάλης είχαμε στην ανδρική ομάδα του Φοίβου Μελισσίων που αγωνίζεται στην Α2 ανδρών, καθώς ο Μιχάλης Αλεξανδρόπουλος είναι ο διάδοχος του Στέφανου Μονδέλου στον πάγκο της ομάδας των βορείων προαστίων, ο οποίος όμως θα συνεχίσει στο σωματείο σε άλλο πόστο.
Η Ροδίων Άθλησις νίκησε με 3-0 σετ τον Φοίβο Μελισσίων και προκρίθηκε στην Β' φάση του Κυπέλλου Ανδρών.
Επίδειξη δύναμης έκανε το Ροδίων Άθλησις, το οποίο κέρδισε άνετα (3-0 σετ) τον ουραγό και χωρίς νίκη Φοίβο Μελισσίων, στο παιχνίδι με το οποίο «έπεσε» η αυλαία της 7ης αγωνιστικής και κατά συνέπεια του α’ γύρου στον 1ο υποόμιλο νότου της Α2 Κατηγορίας.
Μεγάλη ικανοποίηση υπάρχει στον ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη για την νίκη-ανατροπή στην πρεμιέρα της Α2 ανδρών.
Σελίδα 1 από 2

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ