1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Στη γυναικεία ομάδα του Άρη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Μπουτσουρής. Ο έμπειρος τεχνικός που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο εργάστηκε με επιτυχία στον Απολλώνιο, καθώς τον οδήγησε σε άνοδο από την Πρι Λιγκ στη Volley League, και παρέμεινε μέχρι τον ‘Α γύρο, συμφώνησε με την διοίκηση του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου για να την αναλάβει.
Την ενίσχυση της με την πανύψηλη κεντρική Αμερικανίδα (1μ89) Λιζι Φλέμινγκ, γνωστοποίησε η Θέτιδα Βούλας. Για την απόκτηση της Φλέμινγκ που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη, η διοίκηση του συλλόγου αναφέρει στην ανακοίνωση της:
Στα «πράσινα» και πάλι η Μανωλίνα Κωνσταντίνου. Η 31 χρονη (1μ83) Κύπρια διεθνή ακραία, συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από τον πρωταθλητή Ελλάδος.
Με πολύ ενισχυμένο μπλοκ θα εμφανιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Volley League, η Θέτιδα Βούλας καθώς συμφώνησε με την Λίζι Φλέμιγκ.
Την επιθετική της ενίσχυση με την 26 χρονη(1μ80) Αμερικανίδα ακραία,Τζένιφερ Μόζερ, που αναδείχτηκε κορυφαία ακραία του Φινλανδικού πρωταθλήματος που έπαιξε, γνωστοποίησε ο ΑΟ Θήρας.
Αυτό που περίμεναν στην ΑΕΚ έγινε...
Σημαντική ενίσχυση για το κέντρο της Θέτιδας Βούλας, αποτελεί η απόκτηση της Ζαχαρούλας Γιαννέλου. Η παρουσία της 28 χρονης έμπειρης κεντρικής (1μ85) που έχει περάσει από Μαρκόπουλο, Ηρακλή Κηφισιάς, Βριλήσσια, Πανναξιακό, Κόρινθο, Λαμία, Ελβετία, Μίλωνα, δίνει ποιότητα και ύψος στο φιλέ για την ομάδα των νοτίων προαστίων.
Την παραμονή της Ειρήνης Χατζηευστρατιάδου για τέταρτη χρονιά ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός. Η 28 χρονη (1μ85) διεθνής κεντρική αποκτήθηκε από τους πράσινους το 2021, και σε αυτά τα τρία χρόνια με το τριφύλλι, έχει κατακτήσει συνολικά 4 τίτλους ( 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας, 2022,2023,2024- 1 Κύπελλο Ελλάδας, 2024).
Tην παραμονή της 31 χρονης (1μ82) κεντρικής, Ναταλίας Μεταξά για έκτη χρονιά ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός.
 Στα Πεύκα θα αγωνίζεται του χρόνου η Μπάρμπορα Κοσέκοβα. Για την 30 χρονη (1μ78) Σλοβάκα έμπειρη πασαδόρο που έχει αγωνιστεί σε Σλοβακία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Ιταλία , Γερμανία, Γαλλία, η διοίκηση της Θεσσαλονικιώτικης ομάδας αναφέρει:
Παρελθόν αποτελούν πέντε παίκτριες από τους Πρωταθλητές Πεύκων που πέρυσι εξασφάλισαν εύκολα και γρήγορα, την παραμονή τους στη Volley League Γυναικών.
Την απόκτηση της 19χρονης ακραίας (1μ82), Μαρίζας Σουβαλιώτη απο τον Αίολο Αγυιας, ανακοίνωσε το Μαρκόπουλο.
Η 23 χρονη Μαρία Κριβοσίσκα (1.90)  είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ για τη θέση της ξένης κεντρικής μπλοκέρ
Με ευχαριστήρια ανακοίνωση της η διοίκηση της γυναικείας ομάδας του Μίλωνα, γνωστοποίησε την αποχώρηση επτά παικτριών από το περυσινό ρόστερ της Pre League το οποίο οδήγησε το σύλλογο της Ν. Σμύρνης για πρώτη φορά σε άνοδο στη Volley League.
Ο Παναθηναϊκός έκλεισε το ρόστερ του και περιμένει την απάντηση της Μανωλίνας Κωνσταντίνου, ενώ η ΑΕΚ κρέμεται από τα χείλη της Ιωάννας Πολυνοπούλου.
Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με πασαδόρους με κύρια πρόσωπα τις Παπαφωτίου, Φλιάκου, Φουμάκη, Ξανθοπούλου και άλλα κορίτσια...
Στα «πράσινα» θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά η Μαριάννα Μπελιά. Η 26 χρονη λίμπερο που βοήθησε καθοριστικά τις πρωταθλήτριες Ελλάδος να κερδίσουν τους δύο τελευταίους τελικούς των πλέι οφ, και να ολοκληρώσουν μια επική ανατροπή, πήρε ψήφο εμπιστοσύνης και για τη νέα χρονιά από τον κοουτς, Ντράγκαν Νέσιτς.
Την απόκτηση της ταλαντούχας 20 χρονης (1μ62) λίμπερο, Ελένης Παπαδοπούλου, από τον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ο νεοφώτιστος στη Volley League, Πανιώνιος.
Στο ροστερ της Θέτιδας Βούλας θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά η 21 χρονη (1μ76) ταλαντούχα πασαδόρος, Ευαγγελία Γαροφαλάκη, η οποία στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μαρκόπουλο, και Ηλυσιακό.
Στον ΑΟ Θήρας θα συνεχίσει την καριέρα της η Μαρκέλα Παπαγεωργίου. Η 25 χρονη (1μ85) πολύ σταθερή σε απόδοση κεντρική, η οποία ξεχώρισε στην τελευταία τετραετία της στη Θέτιδα Βούλας, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το κέντρο του νησιωτικού συλλόγου.
Στο νεοφώτιστο Πανιώνιο στη Volley League θα πασάρει η Ελισάβετ Ηλιοπούλου. Η 23 χρονη (1μ77) ταλαντούχα Δραμινή παίκτρια αποτελεί επιλογή του προπονητή της ομάδας, Γιάννη Χαριτωνίδη, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στις αναπτυξιακές ομάδες αλλα και στη γυναικεία του ΠΑΟΚ.
Την απόκτηση της Αριστέας Τοντάι ανακοίνωσε και επίσημα η Μιλούζ. Η 24 χρονη (1μ96) διεθνής κεντρική θα συνεχίσει στο φημισμένο Γαλλικό σύλλογο την παράδοση μετακίνησης ελληνίδων παικτριών, όπως η πασαδόρος Αθηνά Παπαφωτίου το 2018-19, και της επίσης κεντρικής Τζίνας Λαμπρούση που αγωνίστηκε την διετία 2020-22 και κατέκτησε το νταμπλ του Γαλλικού πρωταθλήματος.
Σπουδαία επιθετική ενίσχυση για το Μαρκόπουλο με την απόκτηση της Αουρέλια Εμπατόμπο.  Για την 26χρονη Γαλλίδα διαγώνιο (1μ86) που έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Ιταλίας, Γαλλίας, Αιγύπτου, Κύπρου, η διοίκηση του συλλόγου των Μεσογείων αναφέρει:
Την παραμονή της Νίκης Απλαδάς ανακοίνωσαν τα Πεύκα. Η 21 χρονη Κρητικιά κεντρική (1μ85) μετά την καλή περυσινή σεζόν που έκανε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, και την βοήθησε να κερδίσει εύκολα την παραμονή της στη Volley League, ήρθε σε συμφωνία ανανέωσης με την ομάδα από το Ρετζίκι.
Σελίδα 1 από 465

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ