1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-05-2024 15:17

Στην ΑΕΚ επέστρεψε η Μάρα Ράπτη

Μετά από απουσία τριών χρόνων, η 27 χρονη ακραία, Μάρα Ράπτη, επέστρεψε και παλι στην ΑΕΚ, με στόχο να την βοηθήσει να κατακτήσει τους τίτλους της επόμενης σεζόν στη Volley League.

Η επίσημη ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής για την απόκτηση της Ράπτη η οποία προέρχεται από άνοδο με το Αιγάλεω και μια εξαιρετική διετία στον Απολλώνιο με επίσης άνοδο απο την Πρι Λιγκ, αναφέρει:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Μάρα Ράπτη. Η 27χρονη (30/10/1996) ακραία, ύψους 1,77 μ., υπέγραψε το συμβόλαιό της και επιστρέφει στη γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Συλλόγου, ύστερα από τρία χρόνια.

Η Μάρα Ράπτη φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2019 και για δύο χρόνια συνέβαλε τα μέγιστα, στην επιστροφή της στη Volley League, καθώς και στην πορεία της στην κορυφαία κατηγορία στο Πρωτάθλημα που διεκόπη λόγω της πανδημίας. Το 2021 πήρε μεταγραφή για το Αιγάλεω, ενώ την τελευταία διετία αγωνιζόταν στον Απολλώνιο, οδηγώντας τον στα μεγάλα σαλόνια.

Μάρα, καλώς ήρθες πίσω σπίτι σου».

 

Δηλώσεις Ράπτη

Μετά την επισημοποίηση της επιστροφής της στην Ένωση, η Μάρα Ράπτη δήλωσε για την επιστροφή της στο ΑΕΚ.gr

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Όπως είχα αναφέρει στις δηλώσεις μου όταν αποχώρησα από την ομάδα, λόγω επαγγελματικών μου υποχρεώσεων, ήταν τιμή μου που υπήρξα αρχηγός μιας τόσο ιστορικής ομάδας. Είχαμε μια άψογη συνεργασία τα προηγούμενα χρόνια και είμαι σίγουρη πως το ίδιο θα ισχύσει και την φετινή χρονιά».

-Σε σχέση με την προηγούμενη θητεία σου, η ΑΕΚ έχει ανέβει κατακόρυφα. Ποιους στόχους θέτεις για τη φετινή χρονιά;«Το επίπεδο της Volley League έχει ανέβει κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα το φετινό πρωτάθλημα που ήταν και το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που μόνο ψηλά μπορεί να κοιτάει και για αυτό είμαστε εδώ, να δουλέψουμε σκληρά για να την πάμε εκεί που της αξίζει»

.-Τι άποψη έχεις για τον Πασκουαλίνο Τζιανγκρόσι;«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με τον κόουτς Πασκουαλίνο, καθώς έχω παρακολουθήσει τη δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια στην Volley League και έχω πολύ θετική άποψη. Είμαι έτοιμη να δουλέψω μαζί του και να μάθω πράγματα από εκείνον που θα με εξελίξουν ως αθλήτρια».

-Τι μήνυμα στέλνεις προς τον κόσμο; «Ο κόσμος της ΑΕΚ ήταν και θα είναι πάντα ο 7ος παίκτης της, δίνει πνοή και ενέργεια στην ομάδα που την βοηθάει να κατακτήσει τη νίκη. Ανυπομονώ να ξαναζήσω την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος μας στα παιχνίδια και με τη σειρά μας να τους δικαιώσουμε με τις εμφανίσεις μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ