1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-05-2024 19:23

Μελετάει ο Γκαρντίνι τον Ολυμπιακό, προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Ιντάλγκο!

Ο Αντρέα Γκαρντίνι μελετάει τα βίντεο των ημιτελικών και των τελικών πλέι οφ του Ολυμπιακού για να κάνει τις εισηγήσεις του για το μέλλον των ξένων παικτών, ενώ ο Ιντάλγκο είναι ελεύθερος και προτάθηκε στον Παναθηναϊκό.

Ο Ιταλός προπονητής του Ολυμπιακού είχε παρακολουθήσει όλους τους αγώνες του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα παίρνει ελληνική γεύση, όλα όμως δείχνουν ότι θα μείνουν Στερν, Τράβιτσα, Παγένγκ(έχει διετές συμβόλαιο), ενώ αναζητείται καλύτερος ακραίος από τον Ιντάλγκο. Και πέρυσι είχαμε την ίδια ιστορία, αλλά ο Κουβανός έμεινε για δεύτερη χρονιά και θέλει να φορέσει τα ερυθρόλευκα για τρίτη σερί.Ο μάνατζερ του τον πρότεινε στον Παναθηναϊκό που ψάχνει τον αντικαταστάτη του Κόβαρ και θα αποφασίσει εντός της επόμενης εβδομάδας ο Ανδρεόπουλος ποιος θα αντικαταστήσει τον ιταλοτσέχο παίκτη που απογοήτευσε.

Στον Ολυμπιακό θα παραμείνουν οι Τζούριτς, Κουμεντάκης, Ζουπάνι, Δαλακούρας, Τζιάβρας και επιστρέφει από την Κηφισιά ο πασαδόρος Χασμπάλα.Θα αποκτηθεί και πέμπτος ξένος που θα είναι κεντρικός, αντί του Γκουσταβάο, ενώ δύσκολα θα βρεθεί δεύτερος Έλληνας που θα κάνει δίδυμο με τον Τζούριτς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ