1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-05-2024 21:17

Αλλάζουν τα πάντα προς το καλύτερο στην Λαμία, μένουν Αγκιλέρα, Αγγουράς πήγε η Καραμπάση

Αλλάζουν τα πάντα στον ΑΟ Λαμίας με την είσοδο δυνατών παικτών στην διοίκηση...

Το περσινό πάθημα και οι αθετήσεις των υποσχέσεων από επιφανείς Λαμιώτες έγινε μάθημα στην διοίκηση του ΑΟ Λαμίας, που εντός των επομένων ημερών θα κλείσουν σπουδαία deals  για την βιωσιμότητα και την φερεγγυότητα του ΑΟ. Πέρυσι λίγο έλειψε να μην κατεβεί στο πρωτάθλημα η ομάδα της Φθιώτιδας και κινδύνεψε να πέσει, αλλά φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Ανανέωσε κατ΄ αρχάς  την συνεργασία του με τον σύλλογο ο Κωνσταντίνος Αγγουράς, που ανέλαβε στις 17 Ιανουρίοτ 2024 και με την προσθήκη των Αγγιλέρα, Τούμας και την βοήθεια του Ηλία Αγγέλη  έκανε πορεία πρωταθλητισμού και την κράτησε στην  Volley League γυναικών στα μπαράζ με νίκη στα Ιλίσια επί του Ηλυσιακού.

Τα πλάνα της νέας χρονιάς είναι έτοιμα, οι περισσότερες αθλήτριες του πάγκου θα παραμείνουν ενώ από την εξάδα θα μείνει μόνο η κουβανή Τζέσικα Αγγιλέρα.

Για βασική λίμπερο προορίζεται η 21 χρονη Θρακιώτισα  Μαρία Καραμπάση, που δεν αξιοποιήθηκε στον ΑΟ Θήρας και την πιστεύει ακράδαντα ο Κώστας Αγγουράς.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ