1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Με πολύ ενισχυμένο μπλοκ θα εμφανιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Volley League, η Θέτιδα Βούλας καθώς συμφώνησε με την Λίζι Φλέμιγκ.
Την πράσινη φανέλα θα φορέσει για δεύτερη χρονιά ο Σταύρος Κασαμπαλής. Ο 29 χρονος διεθνής (1μ91)  πασαδόρος που έχει περάσει απο Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα, Ολυμπιακό, Κηφισιά, Κύπρο, ανανέωσε τη συνεργασία του με το «τριφύλλι», για δεύτερη σεζόν ενώ στις πρώτες του δηλώσεις υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι και του χρόνου πολύ δυνατός και ανταγωνιστικός με στόχο την κατάκτηση ολων των τίτλων.
Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση προχώρησε ο Πναθηναικός καθώς διατήρησε στο έμψυχο δυναμικό του τον Γρηγόρη Κοντοστάθη. Ο 30χρονος λίμπερο του «τριφυλλιού» παρέμεινε για δεύτερη χρονιά στους «πράσινους» ενω είχε μεγάλη συνεισφορά στην κατάκτηση του Λιγκ καπ για τέταρτη σερί χρονιά.
Την επιθετική της ενίσχυση με την 26 χρονη(1μ80) Αμερικανίδα ακραία,Τζένιφερ Μόζερ, που αναδείχτηκε κορυφαία ακραία του Φινλανδικού πρωταθλήματος που έπαιξε, γνωστοποίησε ο ΑΟ Θήρας.
Τη δική της «μαέστρο» στο επόμενο απαιτητικό πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ Γυναικών, βρήκε η ομάδα του Απολλώνιου. Πρόκειται για την 22 χρονη πασαδόρο Εβελίνα Αποστόλου, η οποία επέστρεψε και πάλι στα γνώριμα λημέρια του Κερατσινίου όπου ξεκίνησε το βόλεϊ, μετά από πέντε χρόνια (2019).
Την πρώτη μεγάλη μεταγραφική κίνηση έκαναν οι Αμαζόνες στην προσπάθεια τους να δημιουργήσουν ένα πολύ δυνατό ρόστερ για την διεκδίκηση της ανόδου και της επιστροφής στη Volley League. Η αρχή έγινε με την απόκτηση της 24 χρονης διαγώνιας (1μ95) ‘Αλκηστης Καραφουλίδου η οποία με τα πλούσια αθλητικά προσόντα της και την μεγάλη έφεση που έχει στο σκοράρισμα, δίνει μεγάλο αβαντάζ και υπεροχή στην επιθετική γραμμή της ομάδας της Ν. Ερυθραίας.
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης διοργανώνει 2ήμερο Σεμινάριο στο κλειστό Γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Πολίχνης "Αλέξανδρος Νικολαΐδης" στην Θεσσαλονίκη 1-2 Ιουνίου, με έναν από τους κορυφαίους προπονητές ανάπτυξης της Ιταλίας τον Luca Cristofani.
Στον Ηλυσιακό θα αγωνίζεται η Ελένη Βυθούλκα. Η 27 χρονη (1μ77) πασαδόρο συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα της στην ομάδα των Ιλισίων, η οποία δημιουργεί ένα νέο πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ με στόχο την επιστροφή και πάλι στη Volley League από την οποία υποβιβάστηκε μετά από έξι χρόνια.
Η Κατερίνα Γιώτα ακολούθησε την διαδρομή Ηρακλής Κηφισιάς-Ολυμπιακός-ΑΕΚ και επιστρέφει στην ομάδα που αναδείχθηκε στον Ηρακλή Κηφισιάς στην  Pre League  γυναικών.
Αυτό που περίμεναν στην ΑΕΚ έγινε...
Σελίδα 1 από 5011

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ