1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-04-2024 16:16

Αργύρης Ψάρρας: «Άξιζε η άνοδος και στον Πανιώνιο»

Μία ανάσα από την παρθενική άνοδο στη Volley League έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία της η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου έχοντας την υπογραφή του προπονητή Αργύρη Ψάρρα μικρότερου αδελφού του Σάκη Ψάρρα που έσπασε όλα τα κοντέρ στον γειτονικό Μίλωνα.


Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Αργύρης Ψάρρας παρά τη μεγάλη απογοήτευση της απώλειας της ανόδου, έδωσε συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για την άνοδο και δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του.

«Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ. Ηταν μια δίκαιη νίκη. Εμείς είμαστε υπερήφανοι, για τους παίκτες μας. Ανεβήκαμε πέρσι απο την Α2 στην Pre League, με στόχο να μπούμε στα πλέι-οφ. Κάναμε σωστά βήματα. Εχουμε διοίκηση με υγεία. Και με τον Ηρακλή στους ημιτελικούς και στους τελικούς με τον ΟΦΗ, δείξαμε ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα. Στους τελικούς οι πιθανότητες για άνοδο ήταν 50%-50%. Είδατε όλα τα παιχνίδια και τα σετ, ήταν ανταγωνιστικά και «γεμάτα». Στο τελευταίο παιχνίδι, κάναμε κάποια εύκολα λάθη και μας κόστισαν. Δεν κάναμε καλή διαχείριση. Ηταν κομβικό το πρώτο σετ που χάσαμε, ενώ ήμασταν μπροστά. Το άθλημα κέρδισε απο αυτά τα παιχνίδια. Γεμάτα γήπεδα, μεγάλη τηλεθέαση στους αγώνες. Θα πρέπει να μας ζηλεύουν στην Volley League. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για την άνοδο. Νομίζω πως και ο Πανιώνιος θα άξιζε να βρίσκεται στη Volley League».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ