1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
28-01-2015 22:31

«Διαζύγιο» Γκολίτση με ΜΕΝΤ μετά από 11 χρόνια

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΜΕΝΤ αποτελεί εδώ και λίγη ώρα ο Σπύρος Γκολίτσης, ύστερα από 11 χρόνια στον πάγκο της ομάδας. Τα προβλήματα που προέκυπταν καθημερινά ήταν αρκετά για να μπορέσει να συμβιβαστεί ο πρώην προπονητής της ομάδας της Τούμπας, με την αποχώρηση του Ματέο Πάρις να είναι η τελευταία αφορμή.
«Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Είναι πάρα πολλά μαζεμένα και είναι καλύτερα να φύγω. Φεύγω για οικογενειακούς λόγους. Εννοείται ότι αν είχαμε τώρα την ομάδα που ξεκινήσαμε θα είχαμε καλύτερη συγκομιδή πόντων» είπε με δάκρυα στην κάμερα ο προπονητής από την Θεσσαλονίκη, που οδήγησε τη ΜΕΝΤ στα σαλόνια της Volleyleague.

4 σχόλια

  • Comment Link Unfair Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015 17:48 posted by Unfair

    Αν ο Δεληκώστας είπε ότι η διοίκηση της Ορεστιάδας είναι ερασιτέχνες τότε αυτοί που διοικούν την ομάδα της ΜΕΝΤ είναι κάτι πολύ χειρότερο.Το πρόβλημα ξεκινάει από την αρχή της χρονιάς και είναι εμφανές(συμβόλαια από Οκτώβρη-και καλά ο ΠΑΣΑΠ τα κατακρίνει αυτά αλλά δεν βλέπω και κάποια πράξη κύριοι-haircut στους παίκτες ενώ άλλα είχαν συμφωνηθεί, με αποτέλεσμα την φυγή του Μαυροβουνιώτη και του Ταραντίνο αλλά και με πολύ μουρμούρα από τους υπολοίπους, τα οποία για να προλάβω μερικούς γράφτηκαν σε όλα τα site και δεν χρειάζεται να ναι κάποιος της ομάδας για να τα γνωρίζει). Έπειτα έρχεται η φυγή-διώξιμο(με πλάγιο πάντα τρόπο) τον Σφενδυλάκη,Ζένια και Πάρις ενώ κάποιοι μπαίνουν και στα προπονητικά χωράφια ειδικά πάνω στον μεταγραφικό σχεδιασμό(εκεί όπου η μόνη αποτυχημένη μεταγραφή όπως δείχνει είναι ο Κλέρσαντ για να τα λέμε και όλα για όλους)..Ο κόσμος αποπνέει υγεία και το κλιμα είναι πολύ καλό για μία άσημη ομάδα της Θεσσαλονίκης(και δεν μιλάμε για μία δύναμη σαν τον ΠΑΟΚ και τον Άρη-αν και η ΜΕΝΤ έφτασε να μαζεύει παραπάνω κόσμο και από τους 2).Όλα αυτά δεν έγιναν κύριοι από την μία μέρα στην άλλη.Καλό θα ναι να μην κάνουν δεκτή την παραίτηση. Αν υπάρχει λίγο τσίπα καλό είναι να κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τον Γκολίτση, διότι είναι ο μόνος που μπορεί να συσπειρώσει τους παίκτες και να σωθεί η χρονιά-κάτι που αυτή την στιγμή μοιάζει απίθανο με την μη αντικατάσταση του Παρις..

  • Comment Link βουβουζελα Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015 08:44 posted by βουβουζελα

    Παναγιωτακη ;

  • Comment Link ΑΛΕΞ Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015 22:10 posted by ΑΛΕΞ

    Καλά, μην τον αγιοποιείτε κιόλας... Δημοσιογράφοι είστε, κάντε κανένα ρεπορτάζ και φροντίστε να μάθετε γιατί χάλασε η μεταγραφή του Γραμματικάκη και γιατί φεύγει (πριν τον απολύσουν).

  • Comment Link ΜΕΝΤαρα Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015 22:02 posted by ΜΕΝΤαρα

    καλα εκανε ο Γκολιτσης ηθελα κρατηση την ομαδα στην Α και να εχει μια αξιοπρεπης ομαδα..η διοικηση μονο για Α1 ειναι....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ