1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-01-2017 12:18

Νέο σοκ με Γκόμεζ χάνει οριστικά τη χρονιά!

Πολύ άσχημα μαντάτα για τον Χάρι Γκόμεζ, καθώς στην προπόνηση της Δευτέρας (9/1) έβγαλε και πάλι τον, έτσι κι αλλιώς χιλιοταλαιπωρημένο ώμο του! Κι αυτό πάνω που ετοιμαζόταν για τη μεγάλη επιστροφή!
Πλέον ο άσος απο τη Βενεζουέλα χάνει οριστικά τη χρονιά, με τον ΠΑΟΚ να χάνει έναν παίκτη στον οποίο είχε ποντάρει πολλά για τη φετινή σεζόν.

Να σημειώσουμε ότι τον περασμένο Οκτώβριο είχε υποστεί τον ίδιο τραυματισμό, με τον αθλητή να κάνει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να επανέλθει υγιής. Ωστόσο ο «αγώνας δρόμου» που έκανε εδώ και τρεις μήνες πήγε χαμένος, καθώς υποτροπίασε...

Ετσι ο δικέφαλος καλείται να βρει άμεσα άμεσα διαγώνιο ίδιου επιπέδου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Χάρι Γκόμεζ, έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και για του χρόνου.

1 σχόλιο

  • Comment Link Apostolidis.N. Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 08:48 posted by Apostolidis.N.

    Περαστικα στον Γκόμεζ...μια ειναι η λυση...για να ξαναπαιξει θελει χειρουργειο...και ο top στην ελλαδα για ωμους ειναι ενας...ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΚΟΥΡΗΣ...O Γιατρος του Ολυμπιακου στο volley.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ