1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-10-2017 12:11

Ο Σόουζα γύρισε στην Κηφισιά, θα περιμένουν και τον Νικολάκη

Ο Βραζιλιάνος ακραίος Σόουζα που είχε κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα στην Κηφισιά πριν από τρία χρόνια επιστρέφει και πάλι στην ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη και όλα δείχνουν πως θα έχει θέση βασικού ακραίου.

Ο Σόουζα τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε για λίγο και στην Κύζικο αλλά ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και δεν προσαρμόστηκε. Στο μεταξύ το βράδυ της Τετάρτης υπήρξε συνάντηση κορυφής στην Κηφισιά μεταξύ του Αρσενιάδη και της διοίκησης και συμφωνήθηκε από κοινού να δοθεί χρόνος στον Δημήτρη Νικολάκη προκειμένου να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις σχετικά με την παρουσία του στην ομάδα.

Ο Νικολάκης λόγω και άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων έχει πιεστεί αρκετά το τελευταίο διάστημα και ανακοίνωσε στη διοίκηση πως σκέφτεται να σταματήσει την ενεργό δράση. Από την Κηφισιά αναγνωρίζουν τη μεγάλη προσφορά του και όπως λένε χαρακτηριστικά ο αρχηγός έχει το χρόνο του να αποφορτιστεί και να πάρει την όποια απόφαση του με ηρεμία αλλά για να μην δημιουργηθεί κενό στη θέση του πασαδόρου αποκτήθηκε ο έμπειρος Γιάννης Λιβαθηνός.

Να σημειωθεί πάντως και πως και πριν από δύο χρόνια ο Νικολάκης είχε εκφράσει την επιθυμία να σταματήσει, ενώ το ίδιο είχε δηλώσει στο μέσο της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 όμως πάντα ήταν μέσα στην ομάδα στις κρίσιμες στιγμές. Ολοι αναγνωρίζουν την προσφορά του και τον ταυτίζουν την εντυπωσιακή πορεία της τα τελευταία χρόνια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ