1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-05-2014 14:39

Ο Κόροιβος στην Α2

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι η ομάδα του Κόροιβου Αμαλιάδας κέρδισε με 3-2 (25-16, 24-26, 15-25, 25-23, 15-11) σετ τον Απόλλωνα Πατρών στον 3ο τελικό της Β΄Εθνικής με αποτέλεσμα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α2 ανδρών.

Η Πατρινή ομάδα μπήκε πιο δυνατά και με πολύ καλά ποσοστά στην επίθεση, πήρε το σετ και προηγήθηκε με 1-0. Στη συνέχεια η ομάδα της Αμαλιάδας ήταν καλύτερη, με όπλο το σερβίς αλλά και τον Τσερεγκούνη να είναι αποτελεσματικός στην επίθεση, πήρε τα 2 επόμενα σετ και προηγήθηκε με 2-1.
Στο 4ο σετ ο Απόλλων πίεσε με τα σερβίς και παίζοντας πολύ με πρώτο χρόνο πήρε το σετ κα ισοφάρισε σε 2-2. Στο ται-μπρεικ μπορεί ο Απόλλων να προηγήθηκε με 4-1 ωστόσο η ομάδα του Κόροιβου ισοφάριζε σε 6-6, 8-8 και προηγήθηκε με 11-9 φια να κατακτήσει το σετ και μαζί τη νίκη με 3-2 που έδωσε στην ομάδα της Αμαλιάδας το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α2 Εθνική.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Χριστόπουλος): Ζωντανός, Μπακούνης, Σ. Γιαννόπουλος, Βαλουξής, Γαμβρέλης, Κοσμάς,Γεωργακόπουλος (λ), Μητρογιάννης, Κόγκας, Ν. Γιαννόπουλος, Θεοδωράκης.
ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜ.: Τσερεγκούνης, Φ. Παναγιώταρας, Σ. Παναγιώταρας, Σωτηρόπουλος, Παπαθεωδώρου, Μαυροειδής,  Μιχόπουλος (λ),  Μαρκουτσάς, Τσαούσης, Μπίκος, Παναγιωτόπουλος. Αποστολόπουλος.

3 σχόλια

  • Comment Link back in town Τρίτη, 27 Μαΐου 2014 08:08 posted by back in town

    Εγω εχω να πω οτι ολοι σας βγαινετε και βριζετε τον κ.χριστοπουλο για οτι κανει.. Δεν εχω δει κανεναν ομως να βγει και να πει ενα μπραβο ή μια καλη κουβεντα για αυτο που εκανε φετος να παρει μια νεανικη ομαδα απο το [0] (τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ) που το καλοκαιρι ηταν σε σκεψη απο την διοικηση να το διαλεισει το αντρικο τμημα βολλευ και να την φτασει να πρωταγονιστει στο φετινο πρωταθλημα και να διεκδικει την ανοδο στην α2. Γιατι ειναι δυσκολο για εναν προπονητη σαν τον κ.χριστοπουλο που εχει μεγαλη θητεια στην α1 βολλευ, να παιρνει μια ομαδα που δεν κσερει να παιζει βολλευ καλα καλα και να την φτανει σε αυτο το σημειο που την εφτασε..... Μαλλον δεν μπορειτε να το καταλαβαιτε αυτο.... Τελος θελω να πω πως δεν εχω δει κανεναν να πει ενα μπραβο σε αυτα τα παιδια που αφιερωναν τοσο χρονο απο τις δοθλειες τους και τα μαθηματα τους για να ειναι καθε μερα στην προπονηση..... ΥΓ. ΤΟ μονο που ξερετε ειναι να κατηγορειτε ο ενας τον αλλον, γι αυτο δεν προκειται να παει μπροστα το βολλευ στην πατρα......

  • Comment Link Νιαου!! Κυριακή, 25 Μαΐου 2014 18:02 posted by Νιαου!!

    Μπορει ο κ χριστοπουλος να αποκάλεσε τσίρκο την φετινή ομαδα της παναχαικης σε ραδιοφωνική εκπομπή προς ημερών αλλα μετα το τελος του αγωνα απολλων Κόροιβος ως δια μαγείας με εκπληκτικό ταχυδακτυλουργικό εξαφανίστηκε απο το γήπεδο απο την πίσω πόρτα μετα το τελος του παιχνιδιού αφού πρώτα έκανε οτι μπορούσε απο το χερι του και έδωσε το παιχνίδι στην αντίπαλη ομαδα !!! Βέβαια αυτά τα συνήθιζε στην καριέρα του αλλα πρώτη φορα δεν έμεινε στο αγωνιστικό χώρο να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα !!κουραγιο και υπομονη ακούγεται έντονα οτι η τρεντινο ψάχνει για προπονητή αν δεν μας βγει η μεταγραφή ολοι στην κουρουτα !!!

  • Comment Link Blocker Κυριακή, 25 Μαΐου 2014 16:18 posted by Blocker

    Εκτός απο τα απαραίτητα του αθλήματος τα παιδιά ένας προπονητής - δαςκαλος πρέπει να τους μάθει και αλλα πράγματα όπως το ευ αγωνίζεσθαι υγιή άμιλλα κ.α.
    Οταν ο προπονητής σου στα 13-14 χρονια σου που τον εχεις σαν ηγέτη βρίζει και φωνάζει τι θα μεταδώσει στα παιδιά του...
    Δεν ειναι η πρώτη φορά που πέρνει κάρτες και δημιουργεί ένταση και σε αλλα παιχνίδια την ίδια συμπεριφορά είχε. Κρίμα για τον Ηρακλη του Δασκάλου Τζίκα που πίστευε και μετέδιδε στα παιδιά του υγιή πράγματα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ