1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-03-2014 21:04

Συμβουλές προπόνησης από την Έφη Σφυρή

Συμβουλές προπόνησης δίνει μέσα από το blog της στο myfit.gr η Έφη Σφυρή.

«Έχω κυριολεκτικά «κολλήσει» με ένα πρόγραμμα κυκλικής προπόνησης που παρακολουθώ ανελλιπώς και καθημερινά. Πρόκειται για το Vitruvian Circuit Training στο Vari Sports Club. Πίστευα πως μετά το beach volley τίποτα δεν θα με προκαλέσει τόσο, ώστε να ξεπεράσω τα όρια μου. Και να που 1,5 ώρα καθημερινά θέτω νέους προπονητικούς στόχους εγκαταλείποντας την αίθουσα κατάκοπη, αλλά συνάμα χαρούμενη. Οι «ιθύνοντες νόες» αυτής της εκπληκτικής προπόνησης είναι οι Κωνσταντίνος Τζουβές, Γιώργος Τρομπέτας και η γλυκύτατη συναθλήτρια του στίβου, από τα Ολυμπιακά χρόνια, Χριστίνα Χατζή.
Τι κάνει λοιπόν αυτή η ομάδα που με έχει γεμίσει ενθουσιασμό και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας;

Συνδυάζει τη μυική ενδυνάμωση, την ευλυγισία και την ισορροπία, με την αναερόβια και αερόβια προπόνηση, σε βαθμό που καίτε θερμίδες ακόμη και ώρες μετά, όταν είστε σπίτι. Ευρηματικές ασκήσεις, χαρούμενη διάθεση, συνδυασμός αυστηρότητας και χαλαρής διάθεσης, συνθέτουν τα 75' που αφιερώνω καθημερινά στο Vitruvian Circuit Traning. H ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του VSC, διαθέτει ποδήλατα spinning, ιμάντες, bosu, kettlebells και… ειδικό τάπητα στίβου για τις δρομικές ασκήσεις!!! Έτσι σχηματίζεις την εντύπωση ότι σε αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα, σαν να ασχολείσαι επαγγελματικά με τον αθλητισμό......Αφού καμμιά φορά ξεχνιέμαι και νομίζω ότι προετοιμάζομαι για τους Ολυμπιακούς αγώνες Ρίο 2016!»

Vari Sports Club- Λ. Βάρης 90- Τελ: 210 8990048- Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ