1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
07-08-2014 17:59

Τουρνουά Οlympias Beach Volley Summer 2014

Διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά μπιτς βόλεϊ με την ονομασία «Olympias Beach Volley Summer 2014» στις εγκαταστάσεις beach volley του Δήμου Αγίας Νάπας, στην υπέροχη παραλία «Λάντα» της Αγίας Νάπας από το Αθλητικό Σωματείο "Ολυμπιας" Φρενάρου με την συνεργασία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και τη στήριξη του Δήμου Αγίας Νάπας, της Τουριστικής Εμπορικής Βιομηχανικής Εταιρείας Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ) και του Κοινοτικού Συμβουλίου Φρενάρου.

Όλοι οι αγώνες διεξήχθηκαν το Σαββατοκύριακο 2-3 Αυγούστου 2014 με τη συμμετοχή 16 ομάδων κατηγορίας ανδρών, 14 ομάδες κατηγορίας νεανίδων, 13 ομάδες κατηγορίας εφήβων και 14 ομάδες κατηγορίας μικτού. Οι αγώνες όλων των κατηγοριών διεξήχθηκαν σε τρία μόνιμα εγκατεστημένα γήπεδα και ένα ειδικά διαμορφωμένο για το τουρνουά το οποίο χρησιμοποιείτο και για προθέρμανση.

Στην κατηγορία των νεανίδων πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε το δίδυμο Μαίρη Ναάμι/Βασιλική Χατζηκωνστάντα που επιβλήθηκε στον τελικό των Σαββίνα Παπαγιάννη/Χαρίκλεια Θρασυβούλου με 2-0 σετ. Οι δύο ομάδες του τελικού είχαν αποκλείσει στον ημιτελικό τις Εφη /Βάσω Ριαλά με 2-0 και Κατερίνα Ζακχαίου/Αντρεα Ασπρή με 2-0 αντίστοιχα. Τις απονομές έκαναν ο Πρόεδρος της ΚΟΠΕ κύριος Δαμιανός Χατζηδαμιανού και ο Κοινοτάρχης Φρενάρου κύριος Νίκος Κουρρής.

Στην κατηγορία των εφήβων πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε το δίδυμο Αντώνης Λιοτατής και Παντελής Χριστίδης που νίκησαν στον τελικό την ομάδα των Κυριάκου Παρλά και Δημήτρη Ποχάνη με σκορ 2-0. Στον ημιτελικό οι δύο ομάδες που προκρίθηκαν στον τελικό απέκλεισαν τους Κ.Λιοτατή/Στ.Μιχαήλ με 2-0 σετ και τους Κρ.Στίγγα/Σπ.Ιωάννου με 2-0 σετ αντίστοιχα. Τις απονομές έκαναν ο αντιπρόεδρος του ΚΟΤ και αντιπρόσωπος του ΤΕΒΕΑ κύριος Κώστας Κουμής και ο Έλληνας Ολυμπιονίκης αθλητής της άρσης βαρών κύριος Βίκτωρας Μήτρου που παρακολούθησε τους αγώνες και τις δύο μέρες δηλώνοντας πιστός φίλαθλος του αθλήματος τουbeach volley.

Στο Μικτό που ήταν η καινοτομία της διοργάνωσης την 1η θέση κατέλαβαν οι Αντρέας Χρυσοστόμου και Κατερίνα Ζακχαίου που νίκησαν στο τελικό τους Παντελή και Σαββίνα Παπαγιάννη με 2-0 σετ. Τις απονομές έκαναν ο κύριος Γιώργος Τσόκκος γενικός διευθυντής της εταιρείας Τσόκκος Hotels and Resorts που ήταν από τους μέγα χορηγούς της διοργάνωσης και ο πρόεδρος της «ΟΛΥΜΠΙΑΣ» Φρενάρου κύριος Πανίκος Παπέττας. Επίσης ο ταμίας του σωματείου κύριος Χριστόδουλος Χρίστου παρέδωσε στους πρώτους νικητές χρηματικό έπαθλο 150 ?.

Τέλος, στο τουρνουά των ανδρών την 1η θέση κατέλαβαν η ομάδα των Δημήτρη Αποστόλου και Βλάντιμιρ Κνιέζεβιτς που νίκησαν στον τελικό την ομάδα του Παύλου Αναστασιάδη και Παντελή Χριστίδη με 2-0 σετ. Στους ημιτελικό οι πρωταθλητές απέκλεισαν τους Σαββίδη/Ζηκάκη με 2-0 σετ ενώ η δευτεραθλήτρια ομάδα είχε αποκλείσει τους Κ.Φαούτα/Α.Χαραλάμπους με 2-1 σετ. Τις απονομές έκαναν ο αντιπρόεδρος του ΚΟΤ και αντιπρόσωπος του ΤΕΒΕΑ κύριος Κώστας Κουμής μαζί με τον Έλληνα Ολυμπιονίκη αθλητή της άρσης βαρών κύριο Βίκτωρα Μήτρου. Επίσης ο ταμίας του σωματείου παρέδωσε στους πρώτους και δεύτερους νικητές χρηματικό έπαθλο 300 ? και 100 ? αντίστοιχα.

Ενδιάμεσα των τελικών αγώνων της Κυριακής η ομάδα ρυθμικής γυμναστικής της Ολυμπιάς Φρενάρους κατέπληξε τους θεατές, που κατέκλεισαν την παραλία. Οι νεαρές αθλήτριες παρουσίασαν εντυπωσιακό πρόγραμμα ασκήσεων ακριβείας και χορού πάνω στην άμμο -παρ' όλες τις  αντιξοότητες του εδάφους - ακολουθώντας πλήρως τις οδηγίες της δασκάλας και προπονήτριας τους Λιούπα Ζακχάροβα.

Το σωματείο Ολυμπιάς Φρενάρους ευχαρίστησε την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για την πολύτιμη βοήθεια της στην διοργάνωση του τουρνουά ενώ ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους εθελοντές που εργάστηκαν για την επιτυχία της διοργάνωσης αλλά και τους Μέγα χορηγούς που ήσαν οι εταιρείες: Tsokkos Hotels & Resorts, The Castle Club (Δισκοθήκη) και Los Bandidos Mexican Restaurant.

Στη φωτογραφία οι νικήτριες ομάδες ανδρών και εφήβων μαζί με τον Πρόεδρο του σωματείου Ολυμπιάς Φρενάρους κ.Πανίκο Παπέττα.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ