1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-08-2014 17:53

Δυναμικό ξεκίνημα για Μολδοβανίδη, Βακαλοπούλου και Γεωργοπούλου, Καραγκούνη

Με νίκες για δύο ελληνικές ομάδες ξεκίνησαν οι αναμετρήσεις του Κυρίως Ταμπλό των Νεανίδων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Beach Volley Κ20, στην Καρδία Θεσσαλονίκης. Τόσο οι Τατιάνα Μολδοβανίδη / Μυρσίνη Βακαλοπούλου όσο και οι Μαρία Γεωργοπούλου / Δήμητρα Καραγκούνη κέρδισαν τις αντιπάλους τους στα πρώτα απογευματινά παιχνίδια και απέκτησαν αυτοπεποίθηση για την συνέχεια της διοργάνωσης.


Οι Τατιάνα Μολδοβανίδη / Μυρσίνη Βακαλοπούλου νίκησαν με 2-0 σετ (21-19, 21-10) τις Μολδαβές Σουσλόβα / Μπαχόβα και πλέον ετοιμάζονται για το δεύτερο παιχνίδι που θα δώσουν το απόγευμα της Παρασκευής (22/08), κόντρα στις Τουρκάλες Κανλί / Νεζίρ.

Παράλληλα, οι Μαρία Γεωργοπούλου / Δήμητρα Καραγκούνη υπέταξαν τις Σερβίδες Βούκοβιτς / Μπογκόγεβιτς με 2-0 σετ (21-15, 21-16) και τώρα θα τεθούν αντιμέτωπες με τις κατόχους του τίτλου από την αντίστοιχη περσινή διοργάνωση, Δήμητρα Μαναβή / Ιωάννα Παρισάκη, στον ελληνικό «εμφύλιο» της Παρασκευής (22/08).

Δηλώσεις των Ελληνίδων αθλητριών:

Τατιάνα Μολδοβανίδη: «Ήμασταν ‘μαγκωμένες’ στο ξεκίνημα, κάναμε πολλά λάθη και δυσκολευτήκαμε. Οι αντίπαλοί μας πάλεψαν με ένταση στο 1ο σετ. Ευτυχώς καταφέραμε να το πάρουμε. Στην συνέχεια βρήκαμε τον εαυτό μας και τελειώσαμε το παιχνίδι χωρίς άλλα προβλήματα».

Μυρσίνη Βακαλοπούλου: «Κρατάμε τη νίκη και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Θα πρέπει να μπούμε πιο συγκεντρωμένες από την αρχή, να περιορίσουμε τα λάθη και να πιέσουμε μέχρι τέλους».

Μαρία Γεωργοπούλου: «Είναι η πρώτη μας διεθνής συμμετοχή και χαιρόμαστε πολύ που μας δίνεται αυτή η ευκαιρία. Δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι θα βρούμε το ρυθμό μας».

Δήμητρα Καραγκούνη: «Μπήκαμε λίγο φοβισμένες, όμως στην πορεία βελτιωθήκαμε και κάναμε πολύ καλή εμφάνιση. Πιστεύω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα στον επόμενο αγώνα».

volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ