1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-08-2014 18:49

Ενθουσιασμός και υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού στη Σάμο (photos)

Cannot find volleynews.v2/BEACH-VOLLEY/2014/tortuga-beach folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/BEACH-VOLLEY/2014/tortuga-beach/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Η εντυπωσιακή συμμετοχή και το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία στο Tortuga Beachvolley Cup το διήμερο 23 με 24/8, που διεξήχθη στο πανέμορφο χώρο του Tortuga Beach Bar στη Σάμο.

 

Νικητές στο μικτό ήταν οι Θοδωρής Λεβογιάννης και Ιωάννα Αναγνώστου, νικώντας στον τελικό τους Δημήτρη Νικολαΐδη και Ζαφειρία Νικολαΐδη. με 2-0. Την αμέσως επόμενη στο τουρνουά των γυναικώνν η Γεωργία Χιόνη από την Καβάλα με συμπαίχτρια την Άννα Βουρλιώτη νίκησαν τις Μαριαλένα Γιοκαρίνη και Ζαφειρία Νικολαΐδη με 2-0.

Τέλος στους άνδρες οι Θοδωρής Λεβογιάννης και Παναγιώτης Βινιεράτος έκαναν το repeat μετά το Potami beachvolley, νικώντας αυτή την φορά τους θοδωρή Κανελλόπουλο και Γιάννη Σκλάβο με 2-0 σετ. Αναμνηστικά μετάλλια και πλούσια δώρα δώθηκαν στους νικητές των αγώνων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ