1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-09-2014 12:53

2ο Πρωτάθλημα beach volley Village Shopping and More

Η BVA διοργανώνει το 2ο Πρωτάθλημα beach volley Village Shopping and More ,σε ένα από τα ωραιότερα και πιο εύκολα προσβάσιμο γήπεδα της Αθήνας, στο Village Park στο Ρέντη.

Το τουρνουά θα είναι ανδρών-γυναικών και μικτό και θα ολοκληρωθεί σε δύο Σαββατοκύριακα. Η πρώτη φάση, θα ξεκινήσει στις 27-28 Σεπτεμβρίου και η δεύτερη φάση, που θα περιλαμβάνει τις ομάδες που θα προκριθούν από τους ομίλους τους, θα ολοκληρωθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο 4-5/10.

Οι ομάδες θα ενημερώνονται από πριν, για την ημέρα και ώρα που αγωνίζονται ,έτσι ώστε να μην υπάρχουν τεράστιες αναμονές. Το παράβολο συμμετοχής, ορίζεται σε 10 ευρώ, ανά συμμετέχοντα, για μια κατηγορία και 15 ευρώ, για συμμετοχή σε δύο κατηγορίες. Δηλώσεις συμμετοχής, θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 25/9, τηλεφωνικά στο 6942404628 και με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Πλούσια δώρα θα κληρωθούν για όλες τις ομάδες που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση από τους χορηγούς.

Οι νικήτριες ομάδες θα μοιραστούν δώρα από τους υποστηρικτές του τουρνουά (Devilion, Wilson, Cryosauna, Demon, Contigo, Coffee and Things, Flocafe, Oops, Cartel, Λίμνη Βουλιαγμένης, Γύρω γύρο όλοι).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ