1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-09-2014 17:08

Το πρώτο Πανελλήνιο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ είναι γεγονός

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Intersport Mixed Open Series 2014 στις εγκαταστάσεις του Yabanaki Beach Βάρκιζας και του του Vari Sports Club καθώς και των θεσμοθετημένων διοργανώσεων: Πανελλήνιο Masters Βάρης 2014 και Πανελλήνιο Open Αττικής 2013 στο Vari Sports Club, το "VSC Beach Volley Academy by Efi Sfyri" σχεδίασε και διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, Πανελλήνιο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Beach Volley στο Vari Sports Club.


Το "Amstel Radler Beach Volley League by Efi Sfyri" αποτελεί καινοτομία στο τομέα του Ελληνικού ερασιτεχνικού beach volley. Πρόκειται για μια διοργάνωση διάρκειας 3 μηνών όπου οι συμμετέχουσες ομάδες διαγωνίζονται σε ένα σύστημα "round-robin" (όλοι με όλους). Το πρωτάθλημα φέρει την σφραγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, με πολλά προνόμια για τους νικητές, συμμετέχοντας έτσι ενεργά στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού beach volley.

Η Έφη Σφυρή και το Vari Sports Club επενδύουν τα τελευταία χρόνια στον ερασιτεχνικό αθλητισμό μέσω των πολλαπλών διοργανώσεων για όλη την οικογένεια, επιμένοντας στο ότι το beach volley δεν αποτελεί εποχικό άθλημα, αλλά 12μήνη ενασχόληση.

Στο Amstel Radler League by Efi Sfyri συμμετέχουν 16 ανδρικές και 8 γυναικείες ομάδες και μετά από αγώνες που θα διαρκέσουν τρεις μήνες θα αναδείξουν την Πρωταθλήτρια ομάδα στο final four στις 30/11.

Το χρηματικό έπαθλο αλλά και η wild card στα Μasters 2015, τα σημαντικά κίνητρα για το «φανατικό» ερασιτεχνικό κοινό του beach volley.

volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ