1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
15-12-2014 14:58

Ηλιόλουστος καιρός με συναρπαστικούς αγώνες το 3rd CAAN drill book beach volley series

Με ηλιόλουστο καιρό  και συναρπαστικούς αγώνες ολοκληρώθηκε το  3rd CAAN drill book beach volley tournament που διοργάνωσε το beachvolleytraining.gr και ο ιδρυτής του Μιχάλης Τριανταφυλλίδης την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στον αθλητικό πολυχώρο The Wall climbing center στην Παλλήνη.
Το 3rd CAAN drill book beach volley tournament είναι το τρίτο από τη σειρά των ομώνυμων 8 τουρνουά.

Στα 8 αυτά τουρνουά -ένα κάθε μήνα- θα παρουσιάζεται κάθε φορά ένα από τα συνολικά 8 κεφάλαια/ενότητες του νέου ebook του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη με τίτλο «Η Βίβλος του Μπιτς Βόλεϊ».

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό βιβλίο που περιλαμβάνει ασκησιολόγιο (drill book στη διεθνή ορολογία) από τις 8 βασικές ενότητες του Μπιτς Βόλεϊ (προθέρμανση, σέρβις, υποδοχή, πάσα, επίθεση, μπλοκ, άμυνα και παιγνιώδεις μορφές) και απευθύνεται σε αθλητές 3 διαφορετικών επιπέδων -δηλαδή αρχάριους, μέσους και προχωρημένους.

Το βιβλίο θα είναι έτοιμο και θα αναρτηθεί προς πώληση στην πλατφόρμα της Apple μετά την ολοκλήρωση των τουρνουά τον Μάιο του 2015. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν για αθλητική υποτροφία στους νικητές των τουρνουά.

Το 3rd CAAN drill book beach volley tournament είχε τα εξής ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:

• Την σπάνια, ίσως και μοναδική για τα Ελληνικά δεδομένα, συμμετοχή μητέρας (Σούζυ Περουλιού) με συμπαίκτη τον 10χρονο γιό της (Μιχάλη Πεδιαδίτη) σε επίσημο ερασιτεχνικό τουρνουά, φτάνοντας μάλιστα μέχρι τους προημιτελικούς της διοργάνωσης.

• Την πρώτη και εξαιρετική εμφάνιση του Νικόλα Μανιάτη που εντυπωσίασε με τα προσόντα του και με συμπαίκτη τον Γιώργο Αλεξανδρόπουλο κατέκτησαν το τουρνουά ανδρών στην GOLDEN κατηγορία.

• Την εξαιρετική εμφάνιση του Βασίλη Βασιλακόπουλου που αγωνίστηκε και στον τελικό Silver ανδρών (με συμπαίκτη τον Δημήτρη Γκανέτσο) και στον τελικό Silver μεικτού (με συμπαίκτρια την Στεφανία Σμύρνογλου) καθώς και του Στέφανου Χαλεπάκη που κατέκτησε το μεικτό τουρνουά (με συμπαίκτρια την Ακριβή Σούνθια) και έφτασε στον τελικό του τουρνουά των ανδρών (με συμπαίκτη τον Χρήστο Δαμάσκο) στην κατηγορία GOLDEN.

• Την ηλιόλουστη μέρα που βοήθησε τους αθλητές και τις αθλήτριες για την διεξαγωγή πολλών συναρπαστικών αγώνων.

• Την επανεμφάνιση του Δημήτρη Βασιλακόπουλου μετά τον τραυματισμό που είχε στο προηγούμενο CAAN drill book beach volley tournament.

Τα αποτελέσματα του 3rd CAAN drill book beach volley tournament έχουν ως εξής:

Στον τελικό του GOLDEN ανδρών οι Νικόλας Μανιάτης και Γιώργος Αλεξανδρόπουλος νίκησαν με 2-0 σετ τους Χρήστο Δαμάσκο και Στέφανος Χαλεπάκη.

Στον τελικό του SILVER ανδρών οι Ανδρέας Ξιντάρας (πρώτος του τίτλος) και Χρήστος Ρέγκος νίκησαν με 2-0 σετ τους Βασίλη Βασιλακόπουλου και Δημήτρη Γκανέτσο.

Στον τελικό του GOLDEN μεικτού οι Ακριβή Σούνθια και Στέφανος Χαλεπάκης νίκησαν με 2-0 σετ τους Μαριαλένα Φωναζάκη και Σταύρο Βλαχάκη.

Στον τελικό του SILVER μεικτού οι Ιωάννα Παππά και Μιχάλης Παπαϊωάννου (πρώτο τους τίτλος) νίκησαν τους Στεφανία Σμύρνογλου και Βασίλη Βασιλακόπουλο.

Τα βίντεο των τελικών θα τα βρείτε στο :

http://www.beachvolleytraining.gr/index.php/beachvolley-training/video-bv

Φωτογραφίες του τουρνουά θα βρείτε στο :

https://www.pinterest.com/mtriant/3rd-caan-drill-book-beach-volley-tournament/

Το 4th CAAN drill book beach volley tournament – ένα κάθε μήνα – θα γίνει την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2014 στο The Wall στην Παλλήνη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ