1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-02-2015 23:01

Θέλεις να νιώσεις πρωταθλητής;

Τo AMSTEL RADLER Beach Volley League by Efi Sfyri αποτελεί καινοτομία στο τομέα του Ελληνικού ερασιχτεχνικού beach volley. Πρόκειται για μια διοργάνωση διάρκειας 3 μηνών όπου οι συμμετέχουσες ομάδες διαγωνίζονται σε ένα σύστημα "round-robin" (όλοι με όλους).

Το πρωτάθλημα φέρει την σφραγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, με πολλά προνόμια για τους νικητές, συμμετέχοντας έτσι ενεργά στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού beach volley. Η Έφη Σφυρή και το Vari Sports Club επενδύουν τα τελευταία χρόνια στον ερασιτεχνικό αθλητισμό μέσω των πολλαπλών διοργανώσεων για όλη την οικογένεια, επιμένοντας στο ότι το beach volley δεν αποτελεί εποχικό άθλημα, αλλά 12μήνη απασχόληση.

Το ανοιξιάτικο BV LEAGUE ξεκινά σύντομα! Θέλεις να νιώσεις πρωταθλητής; Παίξε στο AMSTEL RADLER LEAGUE BY EFI SFYRI και κέρδισε wild card και πόντους πρόκρισης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Open/Masters 2015! Δηλώσεις συμμετοχής στο www.efisfyri.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ