1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-04-2015 23:15

Η σεζόν ξεκινάει από την Κίνα για τις Εθνικές ομάδες

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της σεζόν στο μπιτς βόλεϊ έχει ξεκινήσει καθώς αύριο ανοίγει η αυλαία στο πρώτο τουρνουά του World Tour που θα φιλοξενηθεί στην πόλη Φουζού της Κίνας.

Στη νοτιανατολική άκρη της Ασιατικής χώρας βρίσκονται από προχθές και οι δύο εθνικές ομάδες ανδρών (Κοτσιλιάνος, Ζουπάνης), γυναικών (Αρβανίτη, Τσιαρτσιάνη) που είναι στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης.

Οι ‘Κότσι-Ζούπα’ έμαθαν σήμερα και τους αντιπάλους τους καθώς ολοκληρώθηκε η τεχνική σύσκεψη και η Ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τους
Ντουράντ / Γκράις (Αυστραλία), Πόνιεβιατζ / Πόνιεβατζ (Γερμανία), Λουσένα / Μπράνερ (ΗΠΑ).

«Σίγουρα μας είχε λείψει όλη αυτή η αίσθηση των αγώνων, αφού το τελευταίο τουρνουά στο οποίο συμμετείχαμε ήταν στα τέλη του περασμένου χρόνου και υπάρχει ανυπομονησία για το πρώτο τουρνουά της χρονιάς» ήταν το σχόλιο τους.

Η Ελληνική ομάδα ξεκινά τους αγώνες της με τους Γερμανούς (05.20 ώρα Ελλάδας) και στη συνέχεια (10.00) αντιμετωπίζει τους Αυστραλούς ενώ την Πέμπτη ολοκληρώνει κόντρα στο Αμερικανικό δίδυμο.,

Αύριο το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) θα γίνει η τεχνική σύσκεψη των γυναικών με την Βίκυ και την Μαρία να δηλώνουν επίσης «ανυπόμονες για να ξεκινήσει η σεζόν στην οποία θέλουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους για να ανέβουμε στην παγκόσμια κατάταξη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ