1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-07-2015 23:14

Τουρνουά μετά... μουσικής από την Εφη Σφυρή

Το INTERSPORT Mixed Open Series by Efi Sfyri πραγματοποιήθηε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2010 σε συνεργασία με το Vari Sports Club και την Beach Volley Academy by Efi Sfyri. Φέτος, το μεικτό πρωτάθλημα Beach Volley της INTERSPORT επέστρεψε με 4 νέα τουρνουά για τους λάτρεις του πιο hot καλοκαιρινού αθλήματος.
Το δεύτερο τουρνουά του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε με πλήθος συμμετοχών και θεατών σε ένα τουρνούα με ατμόσφαιρα πάρτυ υπό τους ήχους της συναυλίας του Μύρωνα Στρατή σε γήπεδα της Α πλαζ Βουλας. Στο τέλος ο δημοφιλής τραγουδιστής αφιέρωσε στους νικητές Νάσο Αμνάλη και Δανάη Φιλιώτη, το «we are the Champions»

Την πρώτη θέση του μεικτού κατέκτησαν οι Ν. Μανδάλης - Δ. Φιλιώτη ύστερα από έναν θεαματικό αγώνα με τους Κ Γκουρτσούλη - Λ Ντίνου με σκορ 2-0 (15-13, 15-5). Το ανδρικό τουρνουά Golden8 κατέκτησαν οι Κ. Στάικος - Γ Κονταξ΄κης με σκορ 2-0 (15-11, 19-17) κόντρα στους Κ Ποθητάκη - Δ. Νίτη.

Η Έφη Σφυρή που διευθύνει την Ακαδημία VSC δήλωσε: «Άλλη μια διοργάνωση της Intersport στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και εντυπωσιακούς αγώνες. Οι οκτώ ιδιαίτερα δυνατές ομάδες που αποδέχθηκαν την την πρόσκληση συμμετοχής στο Golden 8 closed tournament ανδρών έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε όλα τα παιχνίδια με αποκορύφωμα τον πολύ θεαματικό τελικό αγώνα. Τα δυνατά παιχνίδι όλου του τουρνουά σε μεικτό και ανδρικό ταμπλώ, καταδεικνύουν πως η συνέπεια στην προπόνηση απότελεί το μεγαλύτερο όπλο για κάθε αθλητή. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για την αγωνιστικότητα και το κέφι στο πιο χαρούμενο τουρνουά της σεζόν».

Το INTERSPORT Mixed Open Series by Efi Sfyri υποστηρίχθηκε επίσης από την Amstel Radler, την Uvex, την CKontova, την Stylesetterz και την εταιρεία Sarantis

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ