1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-05-2016 10:22

Τέταρτο τουρνουά από τη BVA στο Καράβι

Το Καράβι Club στο Σχοινιά και η Beach Volley Academy διοργανώνουν από κοινού, το 4ο τουρνουά beach volley ενταγμένο στη σειρά BVA Beach Volley Series 2016 δύο κατηγοριών, το Σάββατο 4/6 και την Κυριακή 5/6.
Το Σάββατο θα αγωνιστούν οι ομάδες του ενός αστεριού (amateur), με την τεχνική σύσκεψη ανδρών-γυναικών στις 9.00 και την τεχνική σύσκεψη του μικτού στις 13.30.

Την Κυριακή θα αγωνιστούν οι ομάδες των δύο αστεριών (senior), με την τεχνική σύσκεψη ανδρών-γυναικών στις 9.00 και του μικτού στις 13.30.

Παράβολο συμμετοχής για μία κατηγορία ορίζεται 10 ευρώ ανά άτομο και συμμετοχή σε δύο κατηγορίες 15 ευρώ ανά άτομο. Οι συμμετέχουσες ομάδες θα έχουν εμφιαλωμένα νερά κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Οι νικήτριες ομάδες θα μοιραστούν δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης (Wilson, Coffee and Things, Barsol, Oops, Merlin Spa, Corona, Crocs, Terranova, Tranquini, Quicksilver, Λίμνη Βουλιαγμένης, Γύρο γύρω όλοι)

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και τηλεφωνικά στο 6942404628 μέχρι την Παρασκευή 3/6.

Σας περιμένουμε στα 5 άρτια οργανωμένα γήπεδα του Καραβιού, στη δυνατότερη και πιο ανταγωνιστική σειρά τουρνουά του καλοκαιριού.









































Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ