1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-07-2023 00:21

Xanthi Grand Slam, Ιωαννίδης-Παπαδημητρίου: «Φανταστική ατμόσφαιρα στη Ξάνθη, στόχος τα τελικά»

Το πρώτο τους φετινό Grand Slam κατέκτησαν στην πλατεία Δημοκρατίας στη Ξάνθη οι πρωταθλητές Ελλάδας Παναγιώτης Ιωαννίδης, Θοδωρής Παπαδημητρίου.
Ο Θοδωρής Παπαδημητρίου στάθηκε στη βελτίωση που έχουν ως ομάδα σε κάθε τουρνουά, ενώ ο Παναγιώτης Ιωαννίδης το χάρηκε διπλά με την κατάκτηση της πρώτης θέσης από την κοπέλα του Ιφιγένεια Σαμπάτη.

«Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε το Grand Slam στη Ξάνθη. Μετά την Αριστοτέλους θέλαμε μία καλή πορεία εδώ στη Ξάνθη. Καταφέραμε να βγούμε πρώτοι και τώρα πάμε στο Σύνταγμα. Στόχος είναι σε κάθε τουρνουά να παίζουμε καλύτερα, να πάμε στα τελικά και αν μπορέσουμε σε κάποιο τουρνουά στο εξωτερικό. Ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας, την Bona Vita, την Auto Alpha Ανδρινόπουλος-Αδαμάκης, το Gajah the secret island, το AVP wealth management, την Πρώτη Πρόβα, την εταιρεία Beacharo και το The Espressonist» δήλωσε ο Παπαδημητρίου, με τον Ιωαννίδη να συμπληρώνει:

Η χαρά είναι διπλή με την κατάκτηση της Ιφιγένειας με την Ευανθία. Στόχος μας είναι τα τελικά του πρωταθλήματος. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και στο Σύνταγμα για να προετοιμαστούμε για το πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε και τη Ξάνθη για την άψογη φιλοξενία. Ο κόσμος ήταν στις κερκίδες ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες και δημιουργούσε φανταστική ατμόσφαιρα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ