1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-07-2023 16:14

Athens Golden Cup: Στο Σύνταγμα οι τελικοί του 1ου πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ της Πολεμικής Αεροπορίας

Λίγο πριν το πρώτο σερβίς στους αγώνες του κυρίως ταμπλό του ATHENS GOLDEN CUP, η πλατεία Συντάγματος φιλοξένησε τους πρώτους τελικούς του τετραημέρου, που έχουν και ιστορική σημασία.
Αυτή τη φορά το πρωινό προσκλητήριο για τις ομάδες της 115 Πτέρυγας Μάχης και της Μοίρας Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας  δεν βρήκε τους εκπροσώπους της στις μονάδες τους, αλλά στο γήπεδο στην πλατεία Συντάγματος όπου διεξήχθησαν οι τελικοί του 1ου πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ της Πολεμικής Αεροπορίας.




Στους αγώνες, που ξεκίνησαν στις αρχές Μαΐου, συμμετείχαν συνολικά 6 ομάδες ανδρών και 5 γυναικών, απ’ όλες τις μονάδες της χώρας και στους τελικούς έφτασαν οι ομάδες της 115 Πτέρυγας Μάχης και της Μοίρας Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες) οι οποίες μοιράστηκαν και τις νίκες.


Η Πολεμική Αεροπορία που εκσυγχρονίζεται συνεχώς, επενδύει πάρα πολύ στον αθλητισμό και ενθαρρύνει τέτοιες πρωτοβουλίες με το μπιτς βόλεϊ να είναι ο τελευταίος κρίκος στην αλυσίδα των πρωταθλημάτων που διοργανώνονται (βόλεϊ, ποδόσφαιρο, μπάσκετ).








«Εμείς πιστεύουμε ότι η ενασχόληση του προσωπικού με τον αθλητισμό αποτελεί πολλαπλασιαστή ισχύος. Πέρα από όλα τα όλα οφέλη που είναι κοινώς γνωστό ότι προσφέρει ο αθλητισμός, για τις Ένοπλες Δυνάμεις και ιδιαίτερα για την Πολεμική Αεροπορία, που εντάσσει σύγχρονα όπλα στο δυναμικό της, είναι πολύ σημαντικό το προσωπικό μας να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και θέλουμε να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα προς αυτήν την κατεύθυνση», δήλωσε μετά την ολοκλήρωση των τελικών ο Σμήναρχος Παναγιώτης Φωτίου, Προϊστάμενος Αθλητισμού στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, ενώ τους αγώνες παρακολούθησε και ο παλαίμαχος διεθνής βολεϊμπολίστας Γιάννης Φάκας με την ιδιότητα του Αντισμήναρχου, Διοικητή ΑΚΕΔ Αθηνών.





 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ