1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-12-2023 22:41

Elite Beach Volley στο ΣΕΦ: Σερβίς στην άμμο του θρυλικού γηπέδου το σαββατοκύριακο

Μπορεί να μπήκε και επίσημα ο χειμώνας ημερολογιακά αλλά οι λάτρεις του beach volley συνεχίζουν να δίνουν τα δικά τους ραντεβού δίνοντας μάλιστα υποσχέσεις για μεγάλες συγκινήσεις το σαββατοκύριακο 2-3 Δεκεμβρίου.

Το ραντεβού είναι στην θρυλική εγκατάσταση στον προαύλιο χώρο του Ειρήνης και Φιλίας. Τόσο στο ανοικτό όσο και στο κλειστό γήπεδο θα διεξαχθούν αγώνες του τουρνουά Elite Beach Volley με διοργανωτή τον Ολυμπιακό, την υποστήριξη της ΕΟΠΕ και μεγάλο χορηγό το Barista Brothers των αδελφών Χρυσοφάκη.

Υπεύθυνη αγωνιστικού είναι η Πόλα Κίτσου και μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής είχαν δηλώσει συμμετοχή 16 ομάδες για το ταμπλό ανδρών οι αγώνες του οποίου θα γίνουν το Σάββατο 2/12 από τις 9 το πρωί και ισάριθμες συμμετοχές για το τουρνουά του μεικτού που θα γίνει την Κυριακή.

Με την υποστήριξη ΚΥΑΝΑ Professional Hair Product και του Athlos Sport θα δοθούν αναμνηστικά δώρα στις αθλήτριες και στους αθλητές και θα κληρώσουν δώρα και για τους θεατές που θα βρεθούν στην εγκατάσταση.

Το Elite Beach Volley ζωντανεύει μετά από καιρό την εγκατάσταση του beach volley του ΣΕΦ που μετά τα δύσκολα χρόνια της καραντίνας έχει αναβαθμιστεί και αποτελεί σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του αθλήματος που με τις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες υπόσχονται να φέρουν το καλοκαίρι παραμονές Χριστουγέννων. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και κυρίως στους χορηγούς που στηρίζουν το άθλημα του beach volley.

Το τουρνουά είναι ανοιχτό για όλους τους ενδιαφερόμενους, ανεξαρτήτως επιπέδου. Και όλοι οι λάτρεις του beach volley μπορούν να συμμετάσχουν σε ένα αξέχαστο γεγονός.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την 1 Δεκεμβρίου 2023, στις 18:00, στο τηλέφωνο 6944420486.

ΒΡΑΒΕΙΑ: Στους νικητές κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν, χρηματικό έπαθλο, ειδικά βραβεία και δώρα.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ