1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
12-10-2014 13:53

Volcans' Madness

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)

Σαντορίνη: Φιορέλα Μάλο

Η τρέλα χτυπάει κόκκινο κάθε φορά που παίζει ο ΑΟ Θήρας στο νήσί, αλλά και εκτός αυτού. Το γήπεδο γεμίζει, και από αυτό δεν λείπουν οι Volcans, οι οποίοι στηρίζουν πάντα την ομάδα.

Οι Volcans είναι περίπου 50 νεαρά παιδιά από τη Σαντορίνη. Με το να ακολουθούν τον ΑΟ Θήρας, βρίσκουν έναν τρόπο να εκδηλώσουν την αγάπη τους για την ομάδα, αλλά και για τον τόπο τους και τον αθλητισμό.
Είναι η πρώτη φορά που μία αθλητική ομάδα τους δίνει τη χαρά να πανηγυρίσουν επιτυχίες και να νιώσουν υπερηφάνια για αυτήν. Αυτός είναι ο λόγος που πάντα την ακολουθούν τόσο στα εντός, όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια, κάτι που είδαμε κατά τη διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος της Α2.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στον αγώνα με τη Θέτιδα, το κλειστό γυμναστήριο της Σαντορίνης γέμισε με 1000 άτομα! Την τελευταία αγωνιστική ο ΑΟ Θήρας ταξίδεψε ως την Αθήνα και τη Φιλαδέλφεια για να αντιμετωπίσει τον Ιωνικό. Μαζί με την ομάδα ταξίδεψαν περίπου 300 φίλοι της από τη Σαντορίνη. Σε αυτά τα παιχνίδια η βοήθεια των φίλων της ομάδας ήταν καθοριστική για να επιτευχθεί η νίκη. Εκεί πάντα ήταν οι Volcans για να δώσουν το ρυθμό, και φυσικά συνεχίζουν να είναι και εφέτος. Εκτός από τους Volcans και τους φίλους της ομάδας υπάρχουν αρκετοί εθελοντές που  την βοηθούν αφιλοκερδώς και τη στηρίζουν.

Ο ΑΟ Θήρας εκτιμά τη βοήθεια των Volcans  και όλων των φίλων και αθελοντών και αισθάνεται την υποχρέωση να τους ευχαριστήσει για αυτό που προσφέρουν στην ομάδα του νησιού.
Διαβάστηκε 641 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ