1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-04-2014 22:14

Ρουμελιώτης: «Αδικαιολόγητα λάθη»

Εμφανώς απογοητευμένος και προβληματισμένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ και την ήττα με κάτω τα χέρια από τον ΟΣΦΠ, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανώλης Ρουμελιώτης.
«Το σημερινό παιχνίδι ήταν, δυστυχώς, μια συνέχεια του προηγούμενου. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό, κάναμε πολλά και αδικαιολόγητα λάθη, κι όταν κάνεις τόσο πολλά λάθη σε υποδοχή και επίθεση σε τόσο δύσκολο ματς, δεν έχεις καμία τύχη. Έχουμε τρεις μέρες μέχρι το ματς στο Ρέντη, πρέπει να δουλέψουμε, να παλέψουμε για να κάνουμε την ανατροπή και να ξαναφέρουμε τη σειρά στα ίσια. Πιεστήκαμε πολύ στο σέρβις χωρίς καλή αντίδραση, πολλά άουτ, πολλά φιλέ, και σε κανένα σημείο δεν είχαμε καθαρό μυαλό για να έχουμε σωστές επιλογές. Ο Ολυμπιακός πλέον έχει το πλεονέκτημα, προηγείται 2-1 κι έχει το ματς στην έδρα του, αλλά οφείλουμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι στο Ρέντη και να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να ξαναφέρουμε τη σειρά στα ίσια».

19 σχόλια

  • Comment Link AEKVCfan Σάββατο, 26 Απριλίου 2014 17:08 posted by AEKVCfan

    aek24 η παπαφωτίου είναι λίγο άνω του μετρίου, η χριστοδούλου ξέρει που να πασάρει, σε τι χρόνο να πασάρει, και κυρίως ξέρει να διαβάζει το αντίπαλο μπλοκ. κάτι που η αθηνά απλά ΔΕΝ μπορεί! όλες οι πάσες της είναι προβλέψιμες και από ένα παιδάκι...
    πρώτη φορά βλέπω να παίζουν βήτα ή "πρώτο χρόνο" σε τρίτο (!!) χρόνο.. αν είναι δυνατόν δηλαδή... η εμπάθεια της απέναντι στον άσσο σου- μαρίσα φερνάντεζ- είναι ξεκάθαρη και φαίνεται από χιλιόμετρα.. όσο για τον πάγκο, συγκρίνουμε τις ..... με τις βούρτσες;;; ο οσφπ. έχει δυο σχεδόν ισάξιες ακραίες-κοσμά/ κωνσταντίνου- και την ξένη του που ακόμα κι αν δεν παίζει σου δημιουργεί πρόβλημα.. η λαδένη επί της ουσίας είναι back up διαγωνίου και όχι ακραίας, δεν έχει υποδοχή για ακραία, παρόλο που μπορεί να καλύψει και τις δυο θέσεις!!

  • Comment Link θυρα 21 Σάββατο, 26 Απριλίου 2014 15:28 posted by θυρα 21

    ΡΕ λεβέντες τα έχετε χαμένα;Ποιά λαμπρούση συγκρίνεις με την καββαθά;η καββαθά φέτος στα περισσότερα παιχνίδια ήταν εξαιρετική ενώ η λαμπρούση δεν έχει παίξει ούτε ένα παιχνίδι.Την ζημιά την έκανε η φερναντέζ που από την στιγμή που ξεκίνησε βασική έμεινε στο πάγκο η καββαθά.Μέχρι τότε για όσους ήταν στο γήπεδο πέταγε το κορίτσι.

  • Comment Link aek24 Σάββατο, 26 Απριλίου 2014 10:55 posted by aek24

    καλη η χριστοδουλου αλλα και η παπφωτιου δεν παει πισω.αν δεν την ειχαμε ουτε τελικο δεν θα παιζαμε.και τι παγκο εχει ο οσφπ δηλαδη;φετος η καββαθα παιζει καλυτερα απο την λαμπρουση και εχουμε και δυο αναπληρωματικες ακραιες κρουκ και λαδενη ενω οι αλλοι μονο την κυπρια.

  • Comment Link AEKVCfan Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014 18:28 posted by AEKVCfan

    Δεν μετράει η ήττα, ούτε ένα ακόμα -πιθανόν- χαμμένο πρωτάθλημα.. ενοχλεί ο ΤΡΌΠΟΣ. οι αθλήτριες δε σέβονται τόσο τον κόσμο, όσο ΠΆΝΩ ΑΠ' ΌΛΑ τον εαυτό τους...
    θεωρώ τους αθλητές τους πιο τυχερούς ανθρώπους, καθώς κάνουν αυτό που αγαπάνε και πληρώνονται μάλιστα γι' αυτό.. δεν μπορώ λοιπόν να δεχθώ ότι δεν μπορείς να παίξεις αυτό που αξίζεις...
    και στις δυο ήττες δεν έχασαν επειδή δεν μπορούσαν αλλά δεν μπόρεσαν να κερδίσουν επειδή ΔΕΝ ΈΠΑΙΞΑΝ..
    δε θεωρώ πως οι δυο ομάδες έχουν τεράστιες διαφορές.. κάθε μια υστερεί και υπερτερεί στο κομμάτι της.. ούτε καταδικάζω από τώρα την τροπή των πραγμάτων... δεν ελπίζω.. πιστεύω στις ικανότητες των αθλητριών της ΑΕΚΑΡΑΣ! δεν πιστεύω στο μυαλό τους βέβαια!!
    δίκαιος πρωταθλητής θα 'ναι ο οσφπ. αν και πιστεύω στην ανατροπή! ο ρουμελιώτης θα κριθεί του χρόνου εαν και εφόσον μείνει.. με τις ΔΙΚΈΣ ΤΟΥ επιλογές και όχι με υλικό που πήρε έτοιμο! μεγάλη διαφορά μεταξύ ΑΕΚ-οσφπ βλέπω μόνο στον πάγκο!! και στην πάσα! η χριστοδούλου είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα! όχι για τον ολυμπιακό ή τον κάθε ολυμπιακό... όχι για τα ελληνικά δεδομένα γενικότερα!

  • Comment Link redone Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014 14:36 posted by redone

    volfan με τοσα λεφτα ειναι επιτυχια αυτο;του χρονου θα σας περασουν και οι βαζελοι για πλακα,ασε που τον αλλον μηνα θα ψαχνετε για μαρουλακια....μια φωτοβολιδα ηταν η αεκ στο βολλευ .ασε που βλεπω πολλες να φευγουν και να πηγαινει για α2

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ