1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-10-2014 22:37

Το σήκωσε στο Μπραχάμι το Μαρκόπουλο με MVP Κάρπεντερ

Το Μαρκόπουλο κατέκτησε το τουρνουά που διοργάνωσε ο Αστέρας στον Άγιο Δημήτριο το οποίο ήταν μία γιορτή για το γυναικείο βόλεϊ. Στον τελικό η ομάδα του Ιβάνοβιτς νίκησε τον Αστέρα με 3-0 έχοντας μεγάλη πρωταγωνίστρια την Κιρστίν Κάρπεντερ που αναδείχτηκε MVP.

Η διαφορά των κατηγοριών ήταν εμφανής στο γήπεδο, με την ομάδα των μεγάλων σαλονιών να νικά τον Αστέρα, που φιλοδοξεί να βρίσκεται και αυτός από του χρόνου στην Α1. Να σημειωθεί επίσης πως από τον Αστέρα ήταν τραυματίες η Νούσια και η Κέλυ Παπαδάκη ενώ ξεχώρισε η ηγετική παρουσία της Μαρίας Χέλιου αλλά και η εμπειρία της Ελένης Χριστοδούλου. Το θετικό είναι ότι τους αγώνες παρακολούθησαν πολλοί φίλοι του βόλεϊ και η διοίκηση του Αστέρα φιλοδοξεί στην καθιέρωση του τουρνουά.

Τα σετ: 3-0 (25-23, 25-20, 25-19)

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ (Ιβάνοβιτς): Ψωμά, Λιάγκη, Γιαννέλου, Ολιβιέρα, Κάρπεντερ, Κωνσταντώνη / Πολυδώρου (λ), Σμουτς, Δικαιούλια, Κοκκίου, οικονομοπούλου, Παπαδάτου.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Μαλουσάρης): Τζένικα Μαλουσάρη, Όλγα Μαλουσάρη, Αντουβά, Χέλιου, Φραγκιαδάκη, Χριστοδούλου / Μαρία Παπαδάκη (λ), Κουτροπούλου, Πηλαδάκη, Γεωργακοπούλου, Χειλαδάκη.

Αργότερα δηλώσεις και video...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ