1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-01-2015 16:18

«Χρειαζόταν την Ιβάνα ο Ολυμπιακός»

Ο Ράτκο Παβλίσεβιτς είναι σήμερα προπονητής της ανδρικής ομάδας του Φοίνικα Σύρου αλλά τα τελευταία οκτώ χρόνια ήταν στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Ερυθρού Αστέρα και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις ικανότητες και τον χαρακτήρα της Ιβάνας Νέσοβιτς που απέκτησε -και ανακοίνωσε χθες- ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, μαζί κατέκτησαν δύο πρωταθλήματα και ο Ερυθρός Αστέρας έφτασε μέχρι την 3η θέση του CEV Cup την αγωνιστική περίοδο 2007-2008...

«Ημουν προπονητής της Νέσοβιτς και την ξέρω καλά. Είναι πολύ καλή αθλήτρια με εμπειρία στο εξωτερικό και στις εθνικές ομάδες τζούνιορ της Σερβίας. Ξεχώριζε πάντα στο γήπεδο γιατί πάντα παίζει για την ομάδα. Πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει αρκετά τον Ολυμπιακό. Δεν έχω παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια του Ολυμπιακού φέτος στο γυναικείο βόλεϊ, αλλά νομίζω πως η Ιβάνα είναι αυτό που χρειαζόταν ο Ολυμπιακός στη θέση της διαγώνιας» είπε στο Goal ο Παβλίσεβιτς.

Οσο για τις ικανότητες της Σέρβας διαγώνιας ο Παβλίσεβιτς είπε: «Εχει καλό καρφί, καλό σέρβις και μπορεί να έχει πολλούς ρόλους στο γήπεδο. Είναι πολύ φιλική και συμπαθητική κοπέλα και λειτουργεί ομαδικά. Είναι εξαιρετική επιλογή για τον Ολυμπιακό. Ο χαρακτήρας της είναι πολύ καλός κι αυτό το έχει δείξει και στην ομάδα και στην εθνική. Δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα, αλλά κατά τη δική μου γνώμη, τουλάχιστον με την εμπειρία που έχει, είναι πολύ καλή επιλογή».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ