1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-02-2022 00:52

Αμαζόνες: Χαμόγελα και αισιοδοξία στην κοπή της πίτας

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας έκοψε την πίτα της η γυναικεία ομάδα των Αμαζόνων, ενω παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος Χάρη Ντιγριντάκης, τα μέλη του Δ.Σ., οι  αθλητριες της γυναικείας ομάδας, αρκετοί προπονητές και έφοροι του συλλόγου.

Οι 4 «τυχεροί» της εκδήλωσης, ήταν η Σοφία Γκρέκα, η Ιωάννα Κασδοβασίλη, η Γιάννα Σάντος και ο έφορος των παγκορασίδων 2, Νίκος Παπαδόπουλος που κέρδισαν χρηματικά ποσά και αεροπορικά εισιτήρια.

Στο τέλος της βραδιάς όλοι ευχήθηκαν στις αθλήτριες και στο προπονητικό τιμ υγεία και καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων της ομάδας που δεν είναι άλλος, από την 8η θέση των πλέι οφ. Επίσης πολλά συγχαρητήρια δέχθηκε η Κουβανέζα ακραία «μπόμπερ», Γιάννα Σάντος, η οποία πριν λίγες μέρες επιλέχτηκε στην κορυφαία επτάδα της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League, και αυτό συνέβη για τρίτη φορά.

Η Σάντος που αποτέλεσε το μεγάλο περυσινό στοίχημα της διοίκησης, δικαίωσε άπαντες για την απόκτηση της καθώς αν και ειχε να αγωνιστεί πολύ καιρό, δούλεψε σκληρά, ανέβασε την απόδοση της και έγινε η ηγέτιδα και τοπ σκόρερ που περίμεναν όλοι στην ομάδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ