1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-05-2024 21:41

Το Μαρκόπουλο καλωσόρισε την Αμέθιστ Χάρπερ

Την επιθετική του ενίσχυση με την εκρηκτική Αμερικανίδα Αμέθιστ Χάρπερ, ανακοίνωσε το Μαρκόπουλο ενόψει της νέας σεζόν. Είναι η τρίτη φετινή ξένη για την ομάδα των Μεσογείων μετά την Αιγύπτια πάσαδόρο Ντάνα Σάβκι, και την Μεξικάνα ακραία, Οτσούα Γκουερέκα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου των Μεσογείων αναφέρει:

«Kαλωσορίζουμε στη γυναικεία ομάδα του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil την Αμερικανίδα Amethyst Harper!Η 23χρονη (2001) Amethyst έχει ύψος 1.78 και αγωνίζεται στη θέση της ακραίας.

Προέρχεται από το πρωτάθλημα του Πουέρτο Ρίκο και την και την Valencianas de Juncos, με την οποία τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος την περσινή σεζόν, ενώ έχει αγωνιστεί για τα πανεπιστήμια Montana, San Jose και Loyola Merymount.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του ΑΟ Μαρκοπούλου, η Amethyst είπε: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για το ταξίδι μου στο Μαρκόπουλο. Αισθάνομαι και λίγο αγχωμένη καθώς ταξιδεύω πρώτη φορά τόσο μακριά από την οικογένειά μου, αλλά όλο το σταφ της ομάδας με έχει καλωσορίσει θερμά και αυτό μετριάζει λίγο το άγχος!

Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνεται και ανυπομονώ να δείξω τις ικανότητές μου και την αγάπη μου για το άθλημα!".

Σχετικά με το ελληνικό πρωτάθλημα και τους στόχους της, η Amethyst, δήλωσε: "Αυτή τη στιγμή ο στόχος μου είναι να κάνω ότι χρειάζεται για να προετοιμαστώ νοητικά και σωματικά για τη νέα σεζόν και όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα να δείξω τον καλύτερο εαυτό μου.

Έχω αρκετά να μάθω ακόμη και ανυπομονώ να ανακαλύψω πόσο μπορώ να βελτιωθώ στην Ελλάδα. Έχω κάνει την έρευνά μου για το ελληνικό πρωτάθλημα και είμαι ενθουσιασμένη που θα αγωνιστώ στον ΑΟ Μαρκοπούλου και θα προσπαθήσουμε να ανταγωνιστούμε τις καλύτερες ομάδες στη Volleyleague.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ