1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-08-2013 13:56

Μαρία Οικονομίδου: «Είμαι αισιόδοξη για τα Βριλήσσια» (video)

Cannot find volleynews.v2/WOMEN/VRILHSSIA/2013-14/proti folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/VRILHSSIA/2013-14/proti/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Η ομάδα του Φ.Ο.Βριλησσίων ξεκίνησε με όρεξη, όνειρα και φιλοδοξίες για τη νέα σεζόν. Η 21χρονη Μαρία Οικονομίδου (18/08/1992, 1.85) είναι από τα νέα πρόσωπα της ομάδας του Μανώλη Ρουμελιώτη και μαζί με τη Ζωή Σκόνδρα ήρθαν από το Ανατόλια. Η ταλαντούχα κεντρικός δήλωσε στην webcamera του volleynews.gr:

«Kάνουμε νέα αρχή σε μία νέα ομάδα. Έχουμε μαζευτεί παίκτριες από διάφορα μέρη. Ελπίζω να έχουμε καλή χρονιά. Έχουμε μεγάλη διάθεση απ΄ ότι φαίνεται. Το σταφ είναι καλό και μας βοηθάει. Ελπίζω να πάνω όλα καλά. Έχω ενθουσιαστεί. Τα πράγματα είναι πολύ καλά απ΄όλες τις απόψεις. Από την οργάνωση μέσα στην ομάδα μέχρι τις σχέσεις μεταξύ μας έξω. Μου αρέσει πολύ ο ανταγωνισμός και θα υπάρχει εφέτος στο πρωτάθλημα. Νομίζω πως θα έχουμε πολύ καλύτερο πρωτάθλημα και είμαι αισιόδοξη για την πορεία της ομάδας μου».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ