1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-05-2024 18:18

H θηριώδης Ζόε Γουεθέρινγκτον στην ΑΕΚ (vid) - Κοντά σε Πολυνοπούλου

Άπιαστο όνειρο αποδείχτηκε η ιταλίδα Ντιόπ για την ΑΕΚ και τη θέση της θα καλύψει η θηριώδης αμερικανίδα Ζόε Γουεθέρινγκτον.

O  Πασκουαλίνο Τζιανκρόσι συνεχίζει να κάνει επιλεγμένες μεταγραφές και μια από αυτές είναι η αμερικανίδα Ζόε Γουεθέρινγκτον με ύψος 1.88.

Από το κολλέγιο   Penn State βρέθηκε στο Πουέρο Ρίκο Menati . 

Bόμβα ΑΕΚ με Μπρεάνα Έντουαρντς, περιμένουν την Παπαφωτίου (vid)

Πρόκειται για μια δυνατή αθλήτρια με σωματότυπα της Κουβανής Σίλβα που αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ στο πρωτάθλημα του Πουέρτο Ρίκο.

Μετά την άρνηση εξάλλου της Παπαφωτίου η ΑΕΚ θα κινηθεί για ξένη πασαδόρο και θα στηριχτεί σε ελληνίδες κεντρικές και μετά την  Αγγελική Καββαδία είναι κοντά στην κορυφαία ελληνίδα κεντρική Ιωάννα Πολυνοπούλου του ΠΑΟΚ.

Η Σάρα Σακραντζίγια στην ΑΕΚ (vid)

Η ΑΕΚ αλλάζει τα πάντα με τον Τζακρόσι Πασκουαλίνο και μετά την Σέρβα ακραία Σάρα Σακραντζίγια και την Εύα Χαντάβα, είναι κοντά στην αμερικάνα ακραία Έντουαρντς, ενώ απέκτησε τα λίμπερο Γεωργιάδου, Τουγλαρίδου, την ακραία Ράπτη και την κεντρική Καββαδία.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ