1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-02-2013 17:02

Βασίλης Ζαρκάδας: «Ο Καρακίτσος κάνει τη διαφορά στη Μεταμόρφωση»

Cannot find volleynews.v2/MEN/PANERYTHRAIKOS/2012-13/pane-metam folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/PANERYTHRAIKOS/2012-13/pane-metam/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Ο προπονητής της Μεταμόρφωσης Βασίλης Ζαρκάδας δήλωσε για τις πολύ καλές εμφανίσεις της ομάδας του στον Β΄ όμιλο της Α2 ανδρών:

«Στους τελευταίους αγώνες κάνουμε εξαιρετικές εμφανίσεις και ειδικά στους αγώνες με τη Λαμία και τον Πανερυθραϊκό. Όλα τα παιδιά έχουν ανέβει και αποδεικνύεται πως όταν έχουμε δύσκολους αγώνες παίζουμε πολύ καλά. Κυρίως η άνοδος μας οφείλεται στην άνοδο του πασαδόρου μας Άγγελου Καρακίτσου. Θεωρώ πως είναι ο καλύτερος πασαδόρος της κατηγορίας και κάνει τη διαφορά στην ομάδα μας αφού εκτός από τα καθήκοντα του πασαδόρου μας βοηθάει πολύ σε σερβίς, μπλοκ, άμυνα».

Σχετικά με το στόχο της Μεταμόρφωσης ο Ζαρκάδας είπε: «Έχουμε μια καλή ομάδα που έχουμε στόχο να παίζουμε σωστό βόλεϊ και να το ευχαριστιόμαστε. Αυτοί είναι οι δύο αρχικοί στόχοι. Η άνοδος δεν ήταν αυτοσκοπός και άλλωστε από τη στιγμή που χάσαμε στην Πάτρα από την Παναχαϊκή με 3-0 τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ. Εχουμε όμως τις ελπίδες μας και μέχρι τέλους θα το παλέψουμε».

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ